Af - 24/04-14 20:47

Satirisk radio-slogan fik Rolf Sørensen til at afsløre sin dopingfortidSatirisk radio-slogan fik Rolf Sørensen til at afsløre sin dopingfortid

Den tidligere cykelrytter Rolf Sørensen indrømmede årelangt dopingmisbrug som følge af en satirisk radiokampagne på P3.

storybild

Den tidligere professionelle cykelrytter Rolf Sørensen indrømmede årelangt dopingmisbrug som følge af en satirisk radiokampagne på P3. (Billede: Polfoto)

I årevis holdt den tidligere professionelle og Danmarks mest vindende cykelrytter, Rolf Sørensen, hårdnakket fast i, at han aldrig havde dopet sig. Viljen var hans epo, som han ved flere lejligheder udtrykte det.

Dopingkongen støtter Kyllingen
Dopingkongen støtter Kyllingen

Dette viste sig dog ikke at være tilfældet, og Rolf Sørensen bekendte, ligesom en lang række andre danske såvel som internationale cykelryttere, at også han havde været på sprøjten med præstationsfremmende midler op igennem 1990'erne.

I aftes besøgte Rolf Sørensen P3's radioprogram Liga i anledningen af cykelløbet Liege Bastogne Liege 100. udgave her i weekenden.

Rolf Sørensen: Jeg gav ikke Michael Rasmussen doping
Rolf Sørensen: Jeg gav ikke Michael Rasmussen doping

Og i den forbindelse løftede Sørensen sløret for, hvad der blandt andet var med til at få ham til at krybe til korset og tilbage i 2012 indrømme brugen af EPO og kortison.

Angiveligt blev den stærkt satiriske kampagne 'Rolf er Ren' på P3 for meget for eks-cykelrytteren, hvorfor han til sidst afslørede sin blakkede fortid.

Farvel til Rolf, Ritter og Leth – de skal dække cykel-VM
Farvel til Rolf, Ritter og Leth – de skal dække cykel-VM

På Twitter skrev LIGAP3:


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tør du se den? Ny horrorfilm har...
bt.dk
24-årige Casper i mål i Norge efter...
bt.dk
Kendt skuespillerinde er gravid: 'Det...
bt.dk
Historisk ændring: Nu bliver det...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx