Af - 30/06-15 13:40

Ståle om målmandskamp: - Busk er ikke god nokStåle om målmandskamp: - Busk er ikke god nok

U/21landsholdets målmand, Jakob Busk, er ikke aktuel for FC København, vurderer cheftræner Ståle Solbakken.

storybild

Jakob Busk vil gerne vende hjem til FCK, hvor han er lejet ud fra, men Ståle Solbakken synes ikke, at keeperen er god nok. (Billede: Polfoto)

Duer ikke – væk!

U21-landsholdsmålmand Jakob Busk var med til at føre Danmark i semifinalen ved U21-EM i Tjekkiet, men hans klub har vejet og fundet ham for let.

Dansk comeback-sejr: Den, der ler Sisto ...
Dansk comeback-sejr: Den, der ler Sisto ...

Han er ikke god nok til FC København per dags dato, og lige foreløbig er han et stykke fra at kunne overtage Stephan Andersens plads, fastslår Ståle Solbakken.

Cheftræneren ser dog gerne Busk udvikle sig i Sandefjord Fotball, hvor den 21-årige keeper har været udlejet siden januar 2015, så han kan blive bedre.

U/21-drengene: Her er lighed og 'god' ballade
U/21-drengene: Her er lighed og 'god' ballade

- Der har måske været et par situationer i de første em-kampe, hvor Busk skulle have reageret anderledes, men ellers har det været en jævn præstation, siger den norske træner, der mener, at kamptræning på højt niveau vil gavne Busk.

Den unge Sandefjord-spiller ønsker at vende hjem til København, og blive Solbakkens foretrukne målmand foran Stephan Andersen, Kim Christensen og Johan Wiland.

A-landsholdsspillere skal med til U21-EM
A-landsholdsspillere skal med til U21-EM

- Stephan har gjort det godt i denne sæson og er en god målmand. Så der er hård konkurrence, men sådan vil det altid være. For mig handler det om at udvikle mit eget spil, så jeg bliver så god, at jeg kan tage pladsen, siger Busk ifølge sn.dk.

Ønsket om gennembrud for vicemestrene kan dog blive yderligere vanskeliggjort af, at hovedstadsklubben, ifølge den svenske avis Expressen jagter Helsingborgs keeper, Pär Hansson, der skal udfordre Stephan Andersen I FCK-målet.

U21-landsholdet taber EM-semifinale til Sverige
U21-landsholdet taber EM-semifinale til Sverige

Hård konkurrence kan betyde, at Busk skal ud på endnu et lejeophold for tredje gang i karrieren, da lejekontrakten med Sandefjord udløber allerede til december.

U21-landsholdet kan skrive historie mod Sverige
U21-landsholdet kan skrive historie mod Sverige

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx