Af - 20/08-16 15:35

Rørt Axelsen: 'Jeg er bare pisse glad'Rørt Axelsen: 'Jeg er bare pisse glad'

Badminton-sensationen Viktor Axelsen virkede fattet i sekunderne efter sejren over over den dobbelt OL-mester Lin Dan

Bildstrecke im Grossformat »

Knægten fra Odense slog kongen fra Kina.

- Det er stadig ikke helt gået op for mig. Jeg ved ikke, hvad jeg skal sige, man tænker ikke så meget andet end, at det hårde arbejde betaler sig. Det har været noget af en rutschebanetur. (..) Jeg er selvfølgelig rørt og nu skal det bare nydes. Jeg er bare pisse glad, sagde han til TV 2 Sport i sekunderne lige efter kampen.

Efter at have tabt første sæt 15-21 kom han stærkt tilbage i andet og satte OL-kongen til vægs med 21-10. Det blev derfor et aldeles nervepirrende tredjesæt, hvor Viktor Axelsen først til sidst trak fra og vandt 21-17.

- Det starter ud okay, men Lin Dan er meget sikker i sit spil. Det er virkelig hårdt for han ligger og pumper dig i nogle hjørner, så jeg måtte virkelig grave dybt. Det betyder så meget, det er det største i min karriere sammen med Thomas Cup-sejren, sagde han til TV 2 Sport. Viktor Axelsen er bare 22 år og det tegner således særdeles lovende for de kommende år.

Dermed er Danmark oppe på hele 15 medaljer, når man medregner den medalje der med garanti venter efter håndboldherrernes finale i aften.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se billedet: Martin Henriksen...
bt.dk
Flere anholdte efter sammenstød...
bt.dk
Zoologisk Have i København: Uventet...
bt.dk
Nåede at se sit livsværk smuldre: Nu...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx