Af - 18/01-15 19:50

Ekspert: Brutal lodtrækning kan blive Wozniackis fordelEkspert: Brutal lodtrækning kan blive Wozniackis fordel

Allerede i anden runde skal Caroline Wozniacki finde topspillet frem, hvis hun vil videre i Australian Open. Og det kan måske være en god ting, vurderer metroxpress' tennisekspert.

En Grand Slam-turnering er langt mere end at vinde syv tenniskampe på vejen mod tennissportens største triumf. Det handler i høj grad om at kunne abstrahere fra det enorme fokus der er fra fans, medier og sponsorer i de to uger en Grand Slamturnering varer.

Wozniacki fjerner tvivl om skade: Jeg er helt klar
Wozniacki fjerner tvivl om skade: Jeg er helt klar

Caroline Wozniacki er efterhånden blandt de mest rutinerede spillere på kvindernes tour, og blandt dem der har prøvet det hele mange gange før. Hun har dog aldrig prøvet at vinde. Derfor er der fortsat enkelte elementer i danskerens planlægning der bliver skud i tågen set i forhold til de spillere der allerede har opnået succes i tennissportens største turneringer.

Ekspert: Wozniacki har spekuleret i sin 'skade'
Ekspert: Wozniacki har spekuleret i sin 'skade'

Der tales ofte om, at det er svært og vigtigt at komme igennem de første kampe uden problemer, da de er fyldt med spørgsmålstegn og nervøsistet hos favoritterne, da det er her de kan skuffe fælt.

Skadet Wozniacki: - Det blev værre og værre
Skadet Wozniacki: - Det blev værre og værre

En skuffelse vil det da også være, hvis Caroline Wozniacki skulle ryge ud til Victoria Azarenka, der efter en skadespause er røget så langt ned på ranglisten, at den tidligere dobbelte mester i Melbourne kan blive modstanderen allerede i anden runde.

Æv! Skadet Wozniacki sendt ud
Æv! Skadet Wozniacki sendt ud

Omvendt kan kampen blive en løftestang for danskeren i bestræbelserne på endelig at få indfriet ambitionen om at vinde en Grand Slamturnering. Det vurderer tennisjournalist Per Colstrup Vinkel i dagens videoanalyse på metroxpress.

- Wozniacki vil altid være nervøs forud for en Grand Slam, den nervøsitet der altid præger en person der forsøger at præstere noget vedkommende ikke tidligere har haft succes med. Er jeg god nok? Hvad skal jeg gøre? Selvfølgelig er det en hård lodtrækning at stå til Azarenka i anden runde, det vil være forkert at sige andet. Men kan danskeren nedkæmpe hviderusseren, hvilket hun bestemt har en god chance for, så vil det kunne rydde den tvivl af vejen der notorisk befinder sig hos hende efter så mange Grand Slams uden sejr. Derfor kan en brutal lodtrækning vise sig at være Wozniackis fordel, hvis hun vokser med udfordringen, lyder analysen fra Per Colstrup Vinkel.

Du kan se hele videoanalysen ved at klikke på videoen over denne artikel.

LÆS OGSÅ: Wozniacki er tilbage, hvor hun sagde ja til Rory

LÆS OGSÅ: Wozzy igen slået af veninde i finalekamp

LÆS OGSÅ: TV: Er denne nuttede hund Wozniackis nye bold-dreng?

LÆS OGSÅ: Hidsig Wozniacki advarer børn: - Gør ikke som mig

LÆS OGSÅ: Videre! Wozniacki er ikke til at stoppe

LÆS OGSÅ: Teenager drillede - Wozniacki måtte slide

LÆS OGSÅ: Perfekt start på året: Wozniacki buldrer videre

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx