Af Ritzau - 06/05-16 07:10

Bayern vil hele CL-sår med historisk mesterskabBayern vil hele CL-sår med historisk mesterskab

En sejr over Ingolstadt vil sikre Bayern München det tyske mesterskab og vende stemningen i klubben.

storybild

Bayern-spillerne er nede efter exit i Champions League. Nu gælder det mesterskabet og pokaltitlen. (Billede: Scanpix/Lukas Barth)

Der var lange ansigter i og omkring Bayern München tirsdag aften, da det stod klart, at klubben for tredje år i træk røg ud af Champions League i semifinalen.

Lørdag vil klubben forsøge at vende humøret mod Ingolstadt. En sejr vil sikre Bayern München et historisk mesterskab.

Et point er efter alt at dømme også nok, i og med at Bayern er fem point foran Dortmund med to spillerunder igen, og Bayern har en langt bedre målscore.

Vinder Bayern, vil det være fjerde gang i træk, at den sydtyske klub vinder Bundesligaen. Det har ingen klub tidligere præsteret.

- Holdet skal have lov til at være i fred efter nederlaget til Atletico (Madrid, red.). Alle er stadig skuffede, siger klubbens formand, Karl-Heinz Rummenigge, ifølge Reuters.

- Der er ingen tid at spilde. Forhåbentlig får vi det ene point, som vi skal bruge til at sikre os Bundesliga-titlen. Efter det kommer så finalen i pokalturneringen, og så kan vi drage vores konklusioner for denne sæson.

Tidligere har både Bayern München og Borussia Mönchengladbach vundet Bundesligaen tre gange.

Klubben håber, at det kan give en lidt bedre smag i munden, når holdet efter sæsonen skal sige farvel til den spanske toptræner Josep Guardiola, der skifter til Manchester City.

Guardiola har tre kampe tilbage i klubben. To i ligaen og den tyske pokalfinale. I ligaen har Bayern München fem point ned til Borussia Dortmund, der også er modstanderen i den tyske pokalfinale.

Hvis Dortmund lørdag taber eller spiller uafgjort mod Eintracht Frankfurt, bliver Bayern mester selv i tilfælde af et nederlag til Ingolstadt.

I Dortmund har klubbens direktør, Hans-Joachim Wazke, bedt om fred omkring klubbens forsvarsspiller Mats Hummels, der rygtes til Bayern München efter sæsonen.

- Fans, der retter fornærmelser mod Mats Hummels, har mistet deres ret til at være en del af Borussia Dortmund, siger han ifølge Reuters.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Så du også de høje flammer ved...
bt.dk
Se billederne: Snestorm skaber kaos i...
bt.dk
Endelig: Kim Kardashian deler det...
bt.dk
Genialt hotel-trick får folk til at...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx