Af Ritzau - 01/07-17 15:01

Wozniacki taber til stærk tjekke i Eastbourne-finaleWozniacki taber til stærk tjekke i Eastbourne-finale

Det lykkedes lørdag ikke for Wozniacki at tage en sejr hjem i hendes fjerde finale i 2017.

storybild

Caroline Wozniacki mødte lørdag Karolína Plísková i finalen i Eastbourne. (Billede: Scanpix/Glyn Kirk)

Det lykkedes ikke den danske tennisspiller Caroline Wozniacki at vinde turneringen Aegon International i Eastbourne, da hun lørdag tabte finalen i to sæt med cifrene 4-6, 4-6 til tjekken Karolína Plísková.

Danskeren har ellers vundet fire ud af de fem tidligere opgør med tjekken, men lørdag var det en velspillende Plísková, der trak det længste strå.

Pliskova lagde stærkt ud, og med en lav fejlprocent pressede hun danskeren i stort set alle dueller.

Selv om Wozniacki spillede fint, så blev den tidligere danske verdensetter ved stillingen 2-2 i første sæt brudt i eget serveparti.

Først slog Wozniacki bolden ud over baglinjen, og i den næste duel lagde Pliskova et tungt pres på danskeren med sine præcise slag mod linjerne.

Brudt og bagud 2-3 lykkedes det ikke Wozniacki at kæmpe sig tilbage. De to spillere skiftedes til at holde serv, og så nappede tjekken første sæt 6-4.

Karolína Plísková lavede blot tre uprovokerede fejl i første sæt, og hun slog 18 vinderslag, hvilket gjorde det svært for Wozniacki.

I andet sæt spillede danskeren sig op. Hun fik gang i det aggressive spil, hun tidligere har leveret ved turneringen i Eastbourne i år, men på trods af flere breakbolde, så havde hun svært ved at bryde tjekkens serv.

Ved stillingen 4-4 spillede Pliskova sig til tre breakbolde, og den tredje af dem udnyttede hun til at bringe sig foran 5-4, og derefter kunne hun serve sejren hjem.

Pliskova tager dermed sin tredje turneringssejr i 2017, mens Wozniacki stadig har sin første til gode på trods af, at dagens finale var hendes fjerde af slagsen i år.

Caroline Wozniacki vandt turneringen i Eastbourne i 2009.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Historisk astronaut er død
bt.dk
Ronaldo chokerer under interview: Er...
bt.dk
Real Madrid fik sejren foræret:...
bt.dk
'Regnede forkert med 55.000 - ups,...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx