Af - 19/07-15 11:04; Opdateret: 19/07-15 11:42

Hobro-formand før premieren: - Vi skal gøre alting bedreHobro-formand før premieren: - Vi skal gøre alting bedre

Hobro IK skal udvikle sig overalt for at blive i landets bedste række, vurderer klubbens formand.

storybild

Hobro IK's formand, Steen Juulsgaard, forventer, at klubben gør alting bedre i anden sæson i Superligaen. (Billede: Polfoto)

De deltidsprofessionelle skal beholde arbejdshandskerne på.

Spillerne skal nemlig yde en endnu bedre indsats end sidste sæson, hvor Hobro som oprykker tilkæmpede sig en imponerende syvendeplads i ligaen.

Hobro er på vej væk fra at være grøn 'fyraftensklub'
Hobro er på vej væk fra at være grøn 'fyraftensklub'

Vi skal gøre alting bedre, og der skal arbejdes endnu hårdere på alle parametre. Vi snakker tit internt om, at første sæson, hvor vi klarede det, ikke må blive en sovepude, siger Hobro IK's formand, Steen Juulsgaard, til metroxpress.

Hobro har været på overlevelsestur for at ryste truppen sammen, og den nordjyske klub, som er i en rivende udvikling, ser frem til deres første kamp i ligaen, der spilles søndag eftermiddag på TRE-FOR Park i Odense.

Hobro sælger topscorer og henter costarikansk angriber
Hobro sælger topscorer og henter costarikansk angriber

- Vi glæder os til første kamp mod OB, og vi tror ligesom sidste år, at hver kamp bliver en finale. Det bliver bestemt rigtigt svært, da OB også har fået nye trænere og spillere, så der bliver hård kamp, vurderer formanden.

Selv om konkurrencen er hård i landets bedste række, så er det en lettelse for Hobro, at der kun skal findes én nedrykker blandt de to Superliga-klubber.

- Det bliver på ingen måder nemt, fordi vi var både heldige og dygtige i sæson ét, men vi har fået lidt medvind fra den nye turneringsstruktur, som har reduceret nedrykningsrisikoen lidt, pointerer Steen Juulsgaard.

Hobro-topscorer er til lægetjek i tysk klub
Hobro-topscorer er til lægetjek i tysk klub

Chancen for overlevelse er altså bedre, men det betyder ikke, at Hobro vil spille mere frit.


- Jeg håber ikke, vi bliver for naive, fordi nedrykningsrisikoen er mindre. Vi har meget stor respekt for den sidste og eneste nedrykningsplads. Ingen af de 12 hold tror, at det bliver dem, men vi skal jo finde én, understreger Hobro-formanden.

Modstanderne fra OB undervurderer bestemt ikke Hobro før holdenes premierekamp.

Quincy Antipas: - Derfor bliver jeg i Hobro
Quincy Antipas: - Derfor bliver jeg i Hobro

- Vi går ind til kampen med dyb respekt for det, som Hobro fik vist sidste år, hvor de mindede hele ligaen om, at afgørende ting som spirit, fight og hårdt arbejde kan føre rigtig langt, og samtidig udviklede de et godt omstillingsspil og stærke standardsituationer. Det skal vi løse, og vi skal spille hurtigt og bevægeligt, siger OB's cheftræner, Kent Nielsen, til klubbens officielle hjemmeside.

Kampen i Odense spilles klokken 13.30 og bliver vist på Eurosport 1.

Hobro belønner måltyv med klubskifte-løfte
Hobro belønner måltyv med klubskifte-løfte

Senere i dag tager oprykkerne fra AGF i mod ærkerivalerne fra Brøndby IF. Kampen mellem FCK og Randers FC er blevet udsat på grund af Europa League-kampe.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nyt menukort skræmte kunderne væk fra...
bt.dk
Michael Dyrby: Ubåds-sagen skal...
bt.dk
Skægtrimmer trækkes tilbage - kan...
bt.dk
LIGE NU: Politiet rykker ud til...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx