Af - 24/01-14 07:05

Danskere i Bundesligaen: Værsgo Bayern!Danskere i Bundesligaen: Værsgo Bayern!

Bundesliga. I dag tager Bayern München hul på det tyske fodbold-forår. Med en sejr kan de så småt tage hul på titel-festen.

storybild

De er vant til at vinde - og de vinder igen. (Billede: Polfoto)

Bayern München bliver kåret som tyske mestre efter forårssæsonen, der starter i aften. Det er der vist ikke rigtigt nogen, der er i tvivl om.

- Jeg tror de vinder, og jeg tror, at de vinder suverænt. De er bare et skridt foran alle andre, og det må man acceptere, siger Hoffenheims danske midterforsvarer, Jannick Vestergaard.

LISTE: Her er de rigeste fodboldklubber
LISTE: Her er de rigeste fodboldklubber

Kollegaen i Mainz, Bo Svensson, er helt enig:

- Bayern er suveræne. Men med det spillermateriale er det ikke så svært. Der er ingen tvivl om, at de har verdens stærkeste trup, så det er ikke overraskende, at de fører suverænt, siger han.

Sådan siger et par danskere, der spiller for klubber i den midterste del af tabellen, men billedet er det samme, hvis man spørger højere oppe: For eksempel hos Jürgen Klopp, træner for den fremmeste Bayern-udfordrer fra de foregående sæsoner, vicemester og Champions League-finalisten Dortmund.

Ruhr-holdet er på fjerdepladsen hele 12 point efter, og det er bare for meget, mener træner Jürgen Klopp, som end ikke ville tippe på sit eget hold, hvis afstanden var nul point.

- Rejs jorden rundt og sig mig, hvilke hold, der skal blive mester i en liga sammen med Bayern München. Hvem kan blive det? Der er ikke mange. Manchester United, ingen chance. Manchester City, ingen chance. FC Barcelona, måske. Real Madrid, ingen chance. Og nu skal vi klare det? Hvis nogen stadig forventer det, så er det fuldkommen urealistisk, siger Jürgen Klopp, let opgivende, i et interview med avisen WAZ.


LÆS OGSÅ: Her er fodboldens verdenshold

LÆS OGSÅ: Ikke længere Messi: Ronaldo vinder guldbolden

LÆS OGSÅ: Heynckes snupper prisen som årets træner

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nyt menukort skræmte kunderne væk fra...
bt.dk
Dansk realitystjerne jubler: 'Jeg har...
bt.dk
Ny drejning i sagen: Årets boksebrag...
bt.dk
Chefen hylder Magnussen: 'Han var...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx