Af - 31/08-16 14:54

Viktor Fischer: - Jeg er nobody i EnglandViktor Fischer: - Jeg er nobody i England

Landsholdsangriber Viktor Fischer er startet forfra i Middlesbrough og Premier League. Men han mærker stille og roligt fremgang - nu kan da følge med til træningen...

storybild

Football Soccer Britain - Middlesbrough v Real Sociedad - Pre Season Friendly - The Riverside Stadium - 6/8/16 Viktor Fischer of Middlesbrough and Xabi Prieto of Real Sociedad (R) in action Action Images via Reuters / Ed Sykes Livepic EDITORIAL USE ONLY. (Billede: ed Sykes)

Viktor Fischer er rykket opad i karrieren med sit skifte fra Holland til Premier League: Men samtidig er han gået fra at være et hot navn til at være en ren ‘nobody’, som skal bevise sit værd helt forfra.

- Jeg har ikke noget navn i England, jeg er nobody i England, fortæller den 22-årige angriber, der endnu har til gode at få debut for sit nye hold i Premier League.

Viktor Fischers holdkammerat flasher løgpose efter sejr
Viktor Fischers holdkammerat flasher løgpose efter sejr

Det er dog kun naturligt, mener han.

- Det går rigtigt godt, og også fremad, men det kommer til at tage noget tid. De spiller på en anden måde, de spiller hurtigere, det er meget mere fysisk, der er mange ting jeg skal vænne mig til. Det er det, jeg er i gang med, forklarer han.

Her træner alle hårdt. Også dem, der ikke spiller. Også dem, der ved, de ikke er med i truppen i weekenden. De træner pivhårdt, så hvis du ikke vil være med der, så falder du lynhurtigt igennem.

I Ajax Amsterdam var han en stjerne, der spillede næsten hver gang. Men så skiftede han til Middlesbrough, og blev slået tilbage til start. Han kunne ikke engang følge med i træningen til at starte med.

- Det kunne jeg ikke den første måned, det fløj om ørerne på mig med spillere og bolden og en helt anden spillestil, fortæller han.

Viktor Fischers klub henter spansk veteranmålmand
Viktor Fischers klub henter spansk veteranmålmand

Det tager han dog kun som et positivt udtryk for, at han er rykket opad i karrieren. Præcis som da han skiftede fra FC Midtjyllands ungdomsafdeling til Holland.

- Dengang jeg kom til Ajax kunne jeg heller ikke være med den første måned, så det er helt naturligt. Nu begynder det at være bedre til træning, og så må næste step være, at det også skal gå bedre i kampene, siger han.


LÆS OGSÅ: Hareide: Viktor Fischer fik måske sit gennembrud

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx