Af - 28/04-14 17:02

Kommentator ikke overrasket: FCK-fyring på vej siden vinterKommentator ikke overrasket: FCK-fyring på vej siden vinter

Carsten V. Jensen blev først fyret i går. Men FC København tog allerede tilløb til fyringen af sportsdirektøren i vinters, mener ekspert.

storybild

(Billede: Polfoto)

Det kom som lidt af en bombe, da FC København mandag fyrede klubbens sportsdirektør gennem ni sæsoner, Carsten V. Jensen.

FCK fyrer Carsten V. Jensen
FCK fyrer Carsten V. Jensen

Men for fodboldekspert og -kommentator på viasat sport, Niels Christian Frederiksen, så giver fyringen god mening, og han synes, at den har været længe undervejs: Resultaterne har været ringe, og mange af de nyindkøbte spillere har været endnu ringere.

- Det første skridt mod en fyring blev taget i vinter, da man sidestillede Ståle Solbakken med CV. Siden har han siddet yderligt, og så er resultaterne ikke blevet, og så er det farvel og tak. Jeg synes ikke, at det er overraskende, siger Niels Christian Frederiksen til mx.dk.

Ståle: Det var det
Ståle: Det var det

- Selvfølgelig må sportsdirektøren stå til ansvar, når der er brugt mange penge, uden at man har fået kvalitet. Og resultaterne har også været dårlige. Det er den dårligste sæson i 14 år. Det er ikke så godt, siger han og remser dårlige indkøb op.

Og der er mange:
Marvin Pourie, Fanendo Adi, Mos Abdellaue, Christian Grindheim, Pap Pate Diouff, Johan Absalonsen, Johnny Thomsen, Michael Jakobsen, Peter Larsson og ikke mindst trænerne Roland Nilsson, Ariel Jacobs – og kuriøst nok – Carsten V. Jensen, selv.

- Hvis vi tager de seneste fem sæsoner inden den her, så er fire guld og en sølv end godkendt. Og der har også været flotte perioder i Champions League, så jeg synes, at han kommer ud af det med fine ting på sit cv, siger han.
- Men der har været dårlige handler. Og det skæmmer, at han satte sig selv i spidsen for holdet. DET er virkelig en sort plet, mener Niels Christian Frederiksen.

LÆS OGSÅ: FC København smider det hele til allersidst

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kritik gør ondt på Magnussens chef:...
bt.dk
Se tidslinjen: 14 danskere, der...
bt.dk
Spækhuggere set ved dansk havn: 'Det...
bt.dk
Tidligere politiinspektør om...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx