Af - 20/03-14 06:33

Moyes: Vi kan vinde Champions LeagueMoyes: Vi kan vinde Champions League

Uniteds manager er optimist, efter klubben samlet vandt 3-2 over græske Olympiakos.

storybild

Det må have været en lettelse for manageren, da dommeren fløjtede onsdagens kamp af. (Billede: Polfoto)

Efter onsdagens 3-0 pligtsejr over Olympiakos til de forsvarende engelske mestre, Manchester United, er klubbens manager David Moyes optimist i forhold til at gå hele vejen i Champions League.

Åh nej, United-topscorer endte aftenen sådan her
Åh nej, United-topscorer endte aftenen sådan her

Van Persie gav Manchester et mirakel
Van Persie gav Manchester et mirakel

- Jeg håber. Vi vil formentlig være underdogs i kvartfinalen, men jeg kan ikke se, hvorfor ikke (Vi ikke kan gå hele vejen, red.), siger David Moyes til klubbens hjemmeside.

Og det er på trods af, at der venter storhold som Bayern München, Barcelona, Real Madrid i kvartfinale-puljen i den prestigefyldte turnering.

Dortmund er i CL-kvartfinalen trods nederlag
Dortmund er i CL-kvartfinalen trods nederlag

- Denne fodboldklub er i stand til at gøre det. Hvis vi spiller vores bedste, som vi ikke har vist ofte i denne sæson, så tror jeg, at vi kan være en stor mundfuld for alle hold, lyder det fra skotten, der i den grad har været i krydsilden, efter en forfærdelig sæson, hvor United har spillet sig ud af stort set alle turneringer.

De Røde Djævles modstander skal findes på fredag blandt disse klubber: Atletico Madrid, Barcelona, Bayern München, Chelsea, Borussia Dortmund, Real Madrid eller Paris Saint-Germain.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx