Af Ritzau - 24/08-16 11:04

Sønderjyske-træner før EL-brag: To mål måske nødvendigtSønderjyske-træner før EL-brag: To mål måske nødvendigt

Sønderjyske skal have gang i målscoringen mod Sparta Prag, vurderer træner Jakob Michelsen inden opgøret.

storybild

Sønderjyske kan sikre økonomien i de næste sæsoner, hvis det bliver til Europa League-avancement, siger træner Jakob Michelsen. (Billede: Scanpix/Henning Bagger)

Efter 0-0 i første kamp i Haderslev er alt åbent forud for Sønderjyskes afgørende opgør mod Sparta Prag i Europa League-kvalifikationen.

Et enkelt dansk mål i Prag vil være nok til at sætte modstanderne under pres, og Sønderjyske-træner Jakob Michelsen forventer da også, at sønderjyderne skal have gang i målscoringen, hvis drømmen om Europa League skal blive en realitet.

- Der er ingen tvivl om, at vi skal score, hvis vi skal gå videre. Og vi skal måske også score to gange. For de har så mange individualister, at der formentlig skal en scoring til. Også for at lægge pres på dem, lyder det fra Jakob Michelsen.

- Der er ingen tvivl om, at vi kommer under et massivt pres dernede mod et klassemandskab, der er spækket med tjekkiske landsholdsspillere, og som er et rigtig godt hold på hjemmebane. Det er et meget komplet hold, siger Sønderjyske-træneren.

Jakob Michelsen kalder kampen for den største i klubbens historie og understreger, at eventuelt Europa League-gruppespil vil have enorm betydning for klubben.

- Det er jo flere års budgetter, der ligger og venter. Det ville betyde, at man kan udvikle klubben hurtigere, end man ellers kunne. Det er både i forhold til talentudvikling, til at styrke truppen og til det generelle setup, siger Jakob Michelsen.

Selv om det er en stor og svær opgave, der er i vente, så har den 35-årige Sønderjyske-træner ikke lagt skjul på, at man prioriterer kampen rigtig højt.

- Det skylder vi os selv og dansk fodbold, siger Jakob Michelsen og tilføjer:

- Den skal have fuld gas, som den også har fået i alle vores øvrige europæiske kampe. Også selv om vi ved, at der så er en regning, der skal betales. Den regning betaler vi i øjeblikket i Superligaen, lyder det fra Sønderjyskes træner.

Sønderjyske ligger i øjeblikket på 13.-pladsen i Superligaen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Bil med farlige stoffer brudt i brand
bt.dk
Støjberg efter minister-exit: Min...
bt.dk
Ny borgmester ærgrer sig: Vi har et...
bt.dk
LIGE NU: Nyt skoleskyderi i USA...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx