Af Ritzau - 09/03-17 21:12; Opdateret: 09/03-17 22:13

Verdens nummer 53 sender Jan Ø. ud af All EnglandVerdens nummer 53 sender Jan Ø. ud af All England

Dårlig forberedelse var ifølge Jan Ø. Jørgensen årsagen til anden runde-nederlaget til kvalifikationsspiller.

storybild

Jan Ø. Jørgensen fyldte sig med piller for at kunne spille All England, men det rakte ikke til mere end anden runde. (Billede: Scanpix/Henning Bagger)

Verdensranglistens nummer to i herresingle, Jan Ø. Jørgensen, er overraskende ude af Super Series Premier-turneringen All England allerede i anden runde.

Torsdag aften måtte han se slået med cifrene 16-21, 13-21 af kvalifikationsspilleren Kazumasa Sakai fra Japan, der er nummer 53 i verden.

Jørgensen har døjet med en hælskade i optakten og i turneringen, og den manglende forberedelse gjorde udslaget torsdag.

- Det handler om manglende forberedelse, må jeg se i øjnene. Jeg har ikke kunnet træne ordentligt. Skaden var ok, fordi jeg havde fyldt mig med piller, men hælen er nok lidt øm i morgen (fredag, red.), siger Jørgensen om sit exit.

Danskeren fik en elendig start på kampen med mange uprovokerede fejl, og han kom hurtigt bagud 5-13. Derfra fik Jørgensen dog fat. Han snuppede ti point på stribe til føring på 15-13.

Men så gik det igen den forkerte vej. Jørgensen kom slet ikke til at spille med om sejren i sættet, og han kom også skidt fra start i andet sæt.

6-8 blev til 6-15, og det kunne Jørgensen ikke rette op på. Han tabte skuffende efter 36 minutter på banen.

- Han (Sakai) tillod mig ikke bare at sende boldene stille over. Det blev mere teknisk (end i første runde, red.), og han tvang mig til flere gode slag, og dem havde jeg ikke, selv om jeg prøvede alt, siger Jørgensen.

Nu tager han en pause for at komme sig helt over skaden.

- Jeg holder formentlig to ugers pause, og så må vi se, om jeg bliver klar til Malaysia. Jeg tror ikke, at Indien er realistisk, vurderer verdens nummer to.

Mens India Super Series spilles fra 28. marts, begynder Malaysia Open først 4. april. Den sidste har ligesom All England Super Series Premier-status.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Flere nye tilfælde af frygtet sygdom...
bt.dk
10 køer fundet døde på ubeboet ø: Nu...
bt.dk
Tusindvis af pendlere tages som...
bt.dk
Skat og politiet har snuppet biler og...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx