Af Ritzau - 05/03-17 21:09

Brøndby-træner savner balance og muligheder på midtenBrøndby-træner savner balance og muligheder på midten

Alexander Zorniger savnede balance på midtbanen, efter at Brøndby tabte 2-3 hjemme til FC Nordsjælland.

storybild

Alexander Zorniger mener, at Brøndbys midtbane er udfordret i forhold til efteråret. (Billede: Scanpix/Claus Bech)

For en uge siden gav Brøndby et hav af chancer væk, men vandt alligevel 2-1 i Sønderjyske.

Søndag gik den så ikke. På hjemmebane var holdet igen i gavehumør, og trods pauseføring på 1-0 tabte Brøndby 2-3 til FC Nordsjælland.

Træner Alexander Zorniger var tilfreds med indstillingen hos sine spillere, men han mener, at holdet er udfordret i forhold til efterårssæsonen.

- Vi kom godt fra start, men mistede kontrollen over kampen. Jeg var overrasket over nogle situationer i forsvarskæden, men jeg tror, det hænger sammen med, at vi stadig skal arbejde med midtbanens balance.

- Jeg fandt ikke den rette konstellation. Det handlede ikke om enkelte spillere, men om måden vi spillede på. Det er ikke så let som sidste år. Vi fandt ikke de rette positioner, forklarer Alexander Zorniger.

Han mistede i vinterpausen Andrew Hjulsager fra idealopstillingen, og i første halvleg måtte Lebogang Phiri lade sig erstatte af Zsolt Kalmár på grund af en skade.

Det sidste ville træneren ikke bruge som en undskyldning, men han havde gerne set flere alternativer på midtbanen.

- Vi har selvfølgelig mistet Andrew. Zsolt gjorde det godt, men jeg har ikke det antal muligheder, jeg gerne vil have, lyder det fra den tyske træner.

Hans landsmand Hany Mukhtar brillerede i første halvleg og scorede til 1-0, og Brøndby havde chancer til at føre større.

Derfor nagede nederlaget hos målmand Frederik Rønnow, der var impliceret i målet til 1-2, hvor han ikke kom godt nok ud af sit mål, så Emiliano Marcondes kunne score.

- Jeg så ham ikke, så jeg kom ikke ud med nok power, og derfor tabte jeg duellen. Det var ikke godt nok.

- Vi kom skidt ud til anden halvleg, og det var desværre ikke første gang, at vi smider point hjemme, efter at sejren har ligget til os. Så jeg er vanvittigt skuffet, siger Frederik Rønnow.

Brøndby har på andenpladsen 12 point op til FC København og ni point ned til nummer tre, FC Midtjylland, inden holdet søndag skal til Horsens i næstsidste runde af grundspillet.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

LIGE NU: Voldsom ulykke spærrede...
bt.dk
DMI: I morgen vågner danskerne i én...
bt.dk
Politiet advarer: Luk ikke op for...
bt.dk
Mand død i brand
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx