Af Ritzau - 23/09-16 21:16; Opdateret: 23/09-16 23:30

Skjern skuffer med nederlag til Ribe-EsbjergSkjern skuffer med nederlag til Ribe-Esbjerg

Skjerns håndboldherrer var taget til Ribe-Esbjerg for at hente to point, men måtte tage hjem med et nederlag.

storybild

Kasper Søndergaard og Skjern måtte se sig besejret ude mod Ribe-Esbjerg i 888 Ligaen fredag. (Arkivfoto). (Billede: Scanpix/Javier Soriano)

Skjern Håndbold kunne slet ikke finde melodien fredag aften, da Skjern gæstede Ribe-Esbjerg i 888 Ligaen.

Her var forventningen på forhånd en sejr hos gæsterne, men det endte med et nederlag, da hjemmeholdet vandt opgøret 25-21.

Skjern gav comeback til Daniel Svensson, som på lidt over tre år har besejret kræften to gange og senest spillede en gældende håndboldkamp 28. december 2015.

- Jeg er sur og skuffet. Vi spillede en virkelig dårlig håndboldkamp og var ikke parate. Mest af alt er mit comeback jo fuldstændig ligegyldigt, siger Daniel Svensson til TV2 Sport.

Med sejren kom Ribe-Esbjerg på pointtavlen med sæsonens to første point på ottendepladsen, mens Skjern efter tre kampe har fire point på sjettepladsen.

Skjern kom ellers planmæssigt fra start og scorede kampens første mål, men herefter tordnede Ribe-Esbjerg afsted og førte i det meste af første halvleg.

Skjern kunne ikke lukke ned for hjemmeholdet, og Rasmus Nielsen kunne derfor gøre det til 14-8 kort før pausen for Ribe-Esbjerg.

Skjern havde før opgøret meldt klart ud. Ribe-Esbjerg er et mandskab, som de ambitiøse gæster skulle besejre.

Hjemmeholdet slap ikke speederen efter pausen og bragte sig foran 16-8, før René Rasmussen gjorde det til 17-10 efter seks minutter.

Herefter var det kontant op ad bakke for gæsterne, der dog ti minutter før tid havde barberet føringen og var bagud 18-21, da Bjarte Myrhol reducerede.

Det lykkedes dog ikke Skjern at komme tættere på, og Kasper Søndergaard kunne blot pynte til slutresultatet med kampens sidste scoring.

Rasmus Nielsen scorede ni gange for hjemmeholdet, mens René Rasmussen og Markus Olsson hver scorede fem gange for Skjern.

I Skjern-lejren var der dyb frustration efter nederlaget.

- Vi var til tider helt på månen og leverede et produkt, som jeg sjældent har set så dårligt. Vi smed et hav af bolde væk, og når vi endelig tilspillede os chancer, så misbrugte vi på det groveste. Det var langt under lavpunktet, siger Skjerns René Rasmussen til klubbens hjemmeside.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx