Af - 04/02-14 08:50

Cornelius: Derfor er jeg skiftet til FCKCornelius: Derfor er jeg skiftet til FCK

Opholdet i Cardiff og Premier League mislykkedes for Andreas Cornelius. Nu handler FCK-opholdet om udvikling, og gør han det godt, kommer udlandet nok igen, mener han.

storybild

Her kommer Andreas Cornelius ud til sin første FCK-træning, efter han er kommet tilbage til klubben. (Billede: Polfoto/Jonas Olufson)

- Skal han ikke spille mig igen? spørger Andreas Cornelius FC Københavns assistenttræner Brian Riemer.

I et kort øjeblik af en pasningsøvelse forstår han ikke en af sine holdkammeraters boldbehandling.

Sur 'eks' til  Cornelius: Opret din egen Instagram
Sur 'eks' til Cornelius: Opret din egen Instagram

- Kan du ikke huske den? Bare spil bolden, siger Riemer kækt tilbage. Og så går spillet videre.

Andreas Cornelius er tilbage i FCK, og mandag formiddag er hans første træning på klubbens baner på Jens Jessens Vej 10 på Frederiksberg, efter han blev købt tilbage fredag. Så sent som i sommer byttede han den hvide løvedragt ud med Cardiff Citys røde i Premier League. Nu er han med angiveligt 27 millioner kroner Superligaens dyreste spiller nogensinde.

Forud går en halvsæson med skader, skiftende managere og alt for lidt spilletid i den walisiske hovedstad. Kontrakten i FCK løber til 2018, og det er det, han forholder sig til, men...

- Lige nu fokuserer jeg på FCK. Jeg fokuserer ikke på, hvad jeg skal ude i fremtiden. Jeg skal gøre det rigtig godt her, og så kommer det andet, siger han.

Cornelius forbløffet over Cardiff-bossens Toyota-sammenligning
Cornelius forbløffet over Cardiff-bossens Toyota-sammenligning

- Selvfølgelig har jeg lavet nogle fejl. Men de ting, som jeg nu kan sige, jeg skulle have gjort anderledes, kender jeg nu. Det gør, at jeg kan gøre det rigtige næste gang, siger 'Corner'.

- Det var jo ikke så håbløst, at jeg ville væk for enhver pris, men heldigvis bød FCK sig til, og det kunne lade sig gøre, og så valgte jeg det. Men det var ikke sådan, at jeg ville have skiftet for enhver pris, sagde han.

- Selvfølgelig er Superligaen i forhold til Premier League et skridt tilbage, men rent udviklingsmæssigt er det ikke et skridt tilbage. Så er det næsten et skridt frem for mig.

Landstræner: Trist med Cornelius
Landstræner: Trist med Cornelius

Hvad er det, du kan tage med til næste gang?

- Det er alle de praktiske ting, når man kommer til et nyt land. Det handler om at få sit liv på plads så hurtigt som muligt.

LÆS OGSÅ: Medie: FCK køber Corner i rekordhandel

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Eriksen snydt for drømmen: Manchester...
bt.dk
Test din paratviden: Kan du komme ind...
bt.dk
Blev kendt som Mini Me: Austin...
bt.dk
Intense forhandlinger i Forligsen:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx