Af - 25/05-16 13:56

'Bedre end sex!' - Real Madrid-stjerne glæder sig til lørdag'Bedre end sex!' - Real Madrid-stjerne glæder sig til lørdag

Real Madrids Sergio Ramos ser frem til Champions League-finalen lørdag aften, hvor Atletico Madrid venter.

storybild

Sergio Ramos er glad for at vinde - rigtigt glad! (Billede: Scanpix)

Champions League-finalen lørdag aften bliver en gentagelse af finalen fra 2014 og hvor Madrid-klubberne Real og Atletico mødtes. Dengang scorede Reals Sergio Ramos et afgørende mål i overtiden - og selv om han håber at vinde igen, så regner han ikke med, at det bliver det samme som dengang.

- Første gang er ligesom med sex. Man glemmer det aldrig! Men man siger jo også, at man kan blive bedre for til at begynde med, er man jo en ren katastrofe, siger Sergio Ramos til The Guardian.

Frankrig må undvære Real Madrid-stjerne ved EM
Frankrig må undvære Real Madrid-stjerne ved EM

- Den første gang har altid en helt særlig smag. Og jeg var hovedpersonen bag et fantastisk mål, siger han.

- Men jeg er optimistisk, meget ambitiøs og jeg foretrækker at skrive nye kapitler og tilføje trofæer til mit cv. Forhåbentlig får jeg en chance for at løfte trofæet, siger han.

Han skal dog ikke være alt for kæphøj, for selv om Real Madrid traditionelt set er 'storebror' i byen, så er 'lillebror' Atletico kommet godt med de senere år, siger Luna Christofi, der er ekspert på spansk fodbold hos TV 3 Sport.

FC Barcelona sikrer pokaltriumf efter tre røde kort
FC Barcelona sikrer pokaltriumf efter tre røde kort

- Atletico er kommet op og er blevet tophold. De tog et gigantisk skridt, da de vandt Europa League i 2010, og så vandt de igen i 2012 og kom i Champions League-finalen i 14 og nu i 16. Så er man tophold, siger hun.

I de to indbyrdes opgør i løbet af sæsonen spillede holdene 1-1 hos Atletico, mens Atletico vandt 1-0 i kampen på Bernabeu.

Også i de lokale spalter er forskellen på de to hold minimal:

- En god målestok er sportsaviserne hernede. Hovedparten af siderne handler stadig om Real Madrid eller Barcelona. Men Atletico får meget mere omtale end de sidste år. Og i AS og Marca er de næsten på niveau med Real, siger Luna Christofi.

LÆS OGSÅ: Barcelona er rasende over flagforbud i Copa del Rey-finale

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ung mand anholdt for vanvidskørsel...
bt.dk
Ny aftale rammer danske cirkusser:...
bt.dk
BTs Formel 1-korrespondent: Så mange...
bt.dk
Populær DR-vært stopper på program:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx