Nøddesbo: Jeg tror på, at jeg skal indNøddesbo: Jeg tror på, at jeg skal ind

Ulrik Wilbek har bebudet en udskiftning i EM-truppen, og Jesper Nøddesbo er klar til igen at komme i kamp ved EM.

storybild

Jesper Nøddesbo (tv.) røg ud af EM-truppen efter de indledende kampe i Herning til fordel for Anders Eggert. Nu tyder det på, at han skal tilbage i truppen onsdag. (Billede: Polfoto/Lars Krabbe)

På det obligatoriske hviledagspressemøde sagde landstræner Ulrik Wilbek tirsdag, at der onsdag morgen 'tilflyde' offentligheden information. Information om en eventuel udskiftning i den danske EM-trup.

- Det lyder fint, siger Jesper Nøddesbo.

Nøddesbo: Jeg tror på, at jeg skal ind
Nøddesbo: Jeg tror på, at jeg skal ind

Barcelona-stregspilleren har siddet uden for Wilbeks trup i mellemrunden, efter han blev skiftet ud med Anders Eggert, der vendte tilbage til venstrefløjen efter de indledende kampe. Og med Rasmus Lauge helt ude af billedet på grund af en skade, skal Wilbek kigge helt uden for de 18 spillere, han har med til Herning, hvis det ikke skal blive Jesper Nøddesbo.

- Jeg har forsøgt at holde mig klar og holder mig stadig mentalt klar. Jeg tror på, at jeg skal ind. Det er en del af min mentale forberedelse. Så må vi så se, hvad der sker i morgen tidlig, siger Jesper Nøddesbo, der var til træning på klubniveau mandag.

Wilbek bebuder udskiftning i trup
Wilbek bebuder udskiftning i trup

- Når man er uden for holdet, får man ikke de der kampe i benene, og i de træninger, der er på hviledagene, får man heller ikke pulsen på 100 procent op. Så jeg har været ude og styrketræne og ude i Tvis (Team Tvis Holstebro, red.) i går og kørt fuldt program med Lauge, siger han.

- De ting har jeg ligesom gjort for at holde mig fysisk klar. Rent mentalt har jeg forsøgt at holde mig inde på holdet og være en del sammen med dem og tilbyde min assistance i forhold til taktik.

Playmakerprofils EM er slut - før det startede
Playmakerprofils EM er slut - før det startede

Hvad betyder det for dig, hvis du bliver skiftet ind, at det bliver før Island-kampen?

- Hvis jeg skal ind, håber jeg, at det er, fordi Ulrik mener, at jeg kan gøre en forskel, og jeg kan få lov til at spille en del af Island-kampen, som ikke har den store betydning, og at de andre får lidt pause. De har slidt i det i nogle kampe.

- Jeg kan lige få lov til at få lidt gang i benene igen, inden der bliver fuld skrald på, siger Jesper Nøddesbo.

Ulrik Wilbek kan vælge og vrage fra en bruttotrup på i alt 28 spillere.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Afrikaneres vilde VM-drøm: Vil bruge...
bt.dk
Lægen troede, hun bare var...
bt.dk
Forholdet gik i stykker, da hun...
bt.dk
Lægger op til ny kæmpe fight:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx