Af Ritzau - 01/05-16 15:02; Opdateret: 01/05-16 15:57

TV: Her filmer supertalent sig til dumt rødtTV: Her filmer supertalent sig til dumt rødt

Et ungt FC Nordsjælland-hold måtte se en sejr forsvinde til sidst, da holdet spillede 2-2 mod Randers. Se højdepunkter her.

Emre Mor får sit andet gule kort.

Randers FC sikrede sig ét point i de sidste minutter af 2-2-kampen mod FC Nordsjælland i Farum søndag eftermiddag.

Med en angriber på 27 år og en 24-årig målmand som de ældste i startopstillingen havde Kasper Hjulmand valgt et Nordsjælland-startopstilling med en uhørt lav gennemsnitsalder på omkring 21.

Det unge hold skulle da også lige finde sig til rette på kunstgræsset i Farum i første halvleg, hvor Randers var bedste hold på banen.

Det resulterede i kampens første scoring efter bare otte minutter. Randers spillede sig flot gennem Nordsjælland-forsvaret, og inde i feltet lagde Viktor Lundberg bolden af til Kasper Fisker, der med en præcis inderside satte sin tredje scoring i denne sæson ind.

Mindre end ti minutter senere var der igen fare på færde i FCN-målet.

Målmand David Jensen fumlede med bolden, da han skulle gribe den efter et langskud og tabte den ind mod stregen, hvor han kastede sig ned efter den.

TV-billederne viste, at bolden som minimum var på grænsen til at være helt over stregen, men dommerens fløjte forblev tavs, og så var stillingen fortsat 1-0 til udeholdet.

Fra anden halvlegs start lykkedes det Kasper Hjulmands unge tropper at vende kampen på hovedet med to mål i de første ti minutter.

Først var det 20-årige Mathias Jensen, det kom flyvende i feltet og satte foden på et højt indlæg fra David Moberg Karlsson til 1-1 efter otte minutter af anden halvleg.

Og to minutter senere fik hjemmepublikummet i Farum et debutantmål, da midtbanespilleren Christian Køhler hamrede et flot langskud forbi en forsvarsløs Randers-målmand til 2-1.

Se de to mål her:

Med ti minutter tilbage blev Nordsjælland reduceret til ti mand, da Emre Mor indkasserede sit andet gule kort for film og måtte gå tidligt i bad.

Og undertallet blev dyrt for Nordsjælland, for i kampens sidste minut sikrede Randers sig det ene point, da Mikael Ishak fik udnyttet et tungt Randers-pres til en udlignende scoring.

LÆS OGSÅ: Hobro-målscorer: Vi skal bruge ti chancer for at score

LÆS OGSÅ: Lyngby og Horsens fortsætter sikker oprykningskurs

LÆS OGSÅ: Sønderjyskes matchvinder: Fantastisk at vinde lortekamp

LÆS OGSÅ: Sejr i Hobro sender Sønderjyske tættere på medalje

LÆS OGSÅ: Riddersholm efter 1-2: 20 gode minutter var ikke nok

LÆS OGSÅ: Sønderjyskes veteranmåltyv forlænger med et år

LÆS OGSÅ: Transferfri Jonas Borring får to år i Brøndby

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Detail-gigant kommer til Danmark:...
bt.dk
Forældre raser over børne-program på...
bt.dk
Politiet vil i kontakt med folk, der...
bt.dk
'Jeg er nervøs': Linses B&B åbner i...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx