Af - 29/11-16 14:07; Opdateret: 29/11-16 15:28

Her skal Wozzy forstærke sig inden næste sæsonHer skal Wozzy forstærke sig inden næste sæson

Forberedelserne til 2017-sæsonen er allerede i gang. Men der er en række områder, Caroline Wozniacki skal forbedre.

Bildstrecke im Grossformat »
Se højdepunkterne fra Carolines tenniskarriere i billeder Caroline Wozniacki i den grønne dragt, hun har båret i et forrygende efterår i 2016. Caroline Wozniacki med sin Pan Pacific titel, som hun vandt i 2010 og genvandt i 2016 Wozniacki som nummer 1 på verdensranglisten i 2010 Stor præstation som nummer 1 i verden som blot 20-årig Karrieren har budt på mange triumfer, nemlig hele 25 WTA-titler (pr. 15. oktober). Her poserer hun med vindertrofæet til Brussels Open i 2011 Wozniacki er kommet langt siden hun som ganske ung tog den danske tennisverden med storm. Allerede som 11-årig sagde hun, at hun ville være nummer 1 i verden. Undervejs har Wozniacki også fundet kærligheden. I 2013 blev hun forlovet med den nordirske golfspiller Rory McIlroy. Kærligheden varede dog ikke længe, og i maj 2014 meddelte McIlroy, at de var gået fra hinanden. Han gjorde det forbi via en sms til hende, efter at bryllupsinvitationerne var sendt ud. Det er dog ikke kun golfspillere, hun har mødt af spændende mænd. Her ses hun hilse på Barack Obama, efter at den amerikanske præsident har slået tilbage på en serv fra Wozniacki, i forbindelse med det årlige Easter Egg Hunt, i det hvide hus. Caroline har også opbygget et stærkt venskab til sin kollega i branchen, nemlig Serena Williams, som er danskerens slyngveninde. Her set sammen til en modeopvisning i New York. En glad Caroline Wozniacki, der krydser mållinjen under New York City Marathon i 2014. Wozniacki har haft et stærkt og tæt forhold til sin familie. Hun trænes af farmand Piotr, og brormand Patrik er fodboldspiller, og har også deltaget i Vild Med Dans, hvor han her prøvedanser med søster. Ved OL i Rio 2016 blev Caroline Wozniacki valgt som fanebærer for Danmark. Det er dog ikke altid at tingene er gået helt godt for tennisdarlingen, som i USA har fået tilnavnet ''Miss Sunshine'', fordi hun altid smiler. Wozniacki har snakket om, at hendes karriere ikke varer længe endnu, og det er kun hende selv, der ved hvad fremtiden byder på.

Caroline Wozniacki skal skærpe sin spillestil, hvis hun vil have fingrene i en grandslam i 2017.

Caroline Wozniacki kan se tilbage på en overstået sæson, som har budt på op- og nedture. Den danske tennisdarling skal nu bruge de kommende uger på at forberede sig til 2017-sæsonen, som kan være make or break i håbet om at få vundet den grandslam-titel.

Wozniacki genfandt formen mod slutningen af 2016. Michael Mortensen, tennistræner og -ekspert hos Discovery, håber, at den gode form kan bruges som afsæt til et comeback til den absolutte top i 2017- og måske også til et angreb på karrierens altoverskyggende mål: En sejr i enten Australian Open, French Open, Wimbledon eller US Open.

Prominent selskab: Wozzy åbner 2017 i stjerneregn
Prominent selskab: Wozzy åbner 2017 i stjerneregn

- Hendes mål er først og fremmest at etablere sig blandt de 10 bedste i verden. Hun er i top-20 nu, men top-10 er første delmål. Det helt store mål er at vinde en grandslam, siger Michael Mortensen.

Han giver sit bud på, hvad skal Wozniacki forbedre før sæsonen:

Flot spring: Wozniacki gør grin med sig selv i bikini
Flot spring: Wozniacki gør grin med sig selv i bikini

- Hun skal arbejde på de små detaljer: Det fremadrettede spil - transformationen fra baglinjen og frem. Og så skal hun have fokus på sine returneringer og på sin serv, siger Michael Mortensen.

Han laver herunder en forventningsafstemning for den kommende sæson for Caroline Wozniacki:

Caroline Wozniacki består sæsonen, hvis:


- Hun er blandt de 10 bedste i verden. Og det når hun også, sådan som hun afsluttede sidste sæson.

Caroline Wozniackis sæson er over forventning, hvis:


- Hun kommer i top-5, nej: At komme blandt de tre bedste i verden. Ja, jeg har store forventninger til hende.

Caroline Wozniackis sæson er helt fantastisk, hvis:


- Hun vinder en grandslam. Det vil simpelthen være det største, hun har bedrevet i sin karriere. En milepæl og det eneste hun mangler for at være en af de bedste gennem tiderne.

LÆS OGSÅ: Wozniacki slutter 2016 som nummer 19 i verden

LÆS OGSÅ: Caroline Wozniacki indrømmer: Nyt look er fake

LÆS OGSÅ: Wauw! Se Caroline Wozniackis nye stil

LÆS OGSÅ: Skade truer Wozniackis ranglistefremgang

LÆS OGSÅ: Udmattet Wozzy tilset af læge - overvejer afbud

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Landsholdsspiller vil ikke stoppe med...
bt.dk
Se billedet: 'Årgang 0'-Rachel med...
bt.dk
DR-ansat rasede over DR-program: 'Det...
bt.dk
Her er Medinas første ord efter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx