Af Ritzau - 24/03-17 11:18

Wozniacki er ven med velkendt vind i MiamiWozniacki er ven med velkendt vind i Miami

Caroline Wozniacki blev aldrig udfordret i kampen mod Varvara Lepchenko, der ikke havde meget at byde ind med.

storybild

Caroline Wozniacki takker her amerikaneren Varvara Lepchenko for kampen, som endte med en sikker dansk sejr. (Billede: Scanpix/Geoff Burke)

Caroline Wozniacki vandt knusende sikkert 6-1, 6-2 over amerikaneren Varvara Lepchenko og gik videre til tredje runde i WTA-turneringen i Miami.

Kraftig vind prægede tenniskampen, der blev spillet natten til fredag dansk tid, og det så ud til at være en fordel for Wozniacki.

- Jeg bor her i Miami på deltid og er her uden for sæsonen. Så jeg er vant til vinden, og jeg sørgede bare for at spille med sikker afstand til linjerne.

- Det var lidt frustrerende i starten, og jeg missede et par bolde, men det var det samme for os begge, og jeg fik flyttet fødderne lidt bedre til sidst, siger Wozniacki til kampens WTA-reporter.

Selv om Wozniacki til tider havde svært ved at få sat sine førsteserver ind i opgøret, så var det i høj grad her, pointene blev vundet.

Hele 88 procent af de gange, hvor Wozniacki fik sin førsteserv i spil, vandt hun duellerne mod Lepchenko, der er verdens nummer 83.

- Jeg servede ret godt, og det var jeg meget tilfreds med, siger Wozniacki ifølge TV2 Sporten.

Wozniacki er i øjeblikket nummer 14 på verdensranglisten. Ved turneringen i Miami er hun seedet som nummer 12, og hun trådte derfor direkte ind i anden runde.

Wozniacki, som nåede frem til semifinalen i Miami i 2012, har aldrig formået at vinde turneringen.

- Jeg vil virkelig gerne vinde her. Det er en af de få turneringer, jeg ikke har vundet. Det ville virkelig betyde meget for mig.

- Jeg skal bare holde mig mentalt klar og fokuseret og gøre mit bedste. Det er alt, jeg kan gøre, siger Wozniacki ifølge TV2 Sporten.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Midt i sorgen: Her overrasker...
bt.dk
Flere KFC-restauranter lukket af...
bt.dk
Annette Heick: Gør mig den tjeneste...
bt.dk
Efter rygter om affære med Løkke: Nu...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx