22/03-16 09:13

Nedtur kan koste Nielsen NHL-slutspilNedtur kan koste Nielsen NHL-slutspil

Nyt nederlag betyder, at Frans Nielsens New York Islanders har tabt fire kampe i træk. Nedturen kan blive dyr.

storybild

Frans Nielsen (51) forsøger at få fat i pucken for næsen af Philadelphias østrigske spiller Michael Raffl i nattens kamp. Danskeren runder snart en milepæl med 600 kampe i NHL. (Billede: AP/Kathy Willens)

Hjemme i New York-bydelen Brooklyn tabte Frans Nielsen og New York Islanders 1-4 til Philadelphia natten til tirsdag.

Det var Islanders' fjerde nederlag i træk og dermed en nedtur, som skal vendes, hvis holdet skal leve op til sine ambitioner om at nå slutspillet.

Danskeren var som vanligt stabil.

Efter en målløs første periode bragte gæsterne fra Philadelphia sig foran 1-0 godt og vel to minutter inde i anden periode.

Frans Nielsen var på isen, da Kyle Okposo udlignede for Islanders halvandet minut senere. Selv om den bundsikre dansker fik masser af spilletid, var han ikke på isen ved en eneste af gæsternes scoringer.

Med 11 kampe tilbage af grundspillet ligger New York Islanders stadig til en slutspilsplads i Eastern Conference, men holdet har kun tre point ned til nattens modstander fra Philadelphia, der ligger udenfor slutspillet, og på den baggrund kan nederlaget blive dyrt.

Frans Nielsen mangler kun fire kampe i at runde 600 grundspilskampe i NHL. Hele sin NHL-karriere har danskeren haft på New York-holdet, og han har været med gennem en lang opbygningsfase.

Det vil være en stor skuffelse, hvis holdet misser slutspillet i denne sæson.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Prins Henriks ønske: Overraskede...
bt.dk
Tabte 181 milliarder kroner på én...
bt.dk
Vred mand tiggede på gaden: Da...
bt.dk
Kendt dansk burgerkæde lukker
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx