Af - 28/03-14 07:17; Opdateret: 28/03-14 07:34

Seks mål bagud? Ingen problemer!Seks mål bagud? Ingen problemer!

Selvtilliden er i orden hos KIF Kolding før returkampen mod Metalurg. Trods minus på seks mål ser assistenten det som en 50/50-opgave

storybild

(Billede: Polfoto)

Bedre danskere på banen, færre makedonere på tribunen.
Så kort kan opskriften på Champions League-succes for KIF Kolding København skrives, før søndagens returkamp mod Metalurg, som vandt det første opgør med 23-17 på Balkan.

- Havde vi spillet en god kamp i Skopje, så ville jeg sige, at det ville blive svært, men vi spillede en af de dårligste kampe vi har spillet, og der er mange steder, vi kan forbedre os, siger assistenttræner Bilal Suman:

- Vi har en god chance. Jeg betragter det som fifty-fifty, om vi går videre. Det er et mål pr ottende minut, vi skal vinde med. Og vi kan helt klart spille meget bedre på søndag end i Melaturg.

KIF fik prygl i Makedonien
KIF fik prygl i Makedonien

Optimismen bunder dog ikke kun i, at han ved, at spillerne kan gøre det bedre. Det handler også om opbakningen, hvor lige under 7.000 makedonere leverede en flot kulisse.
»Det lægger et utroligt stort pres på dommerne, EHF's delegerede og på os. Det var meget svært at spille håndbold, og dommerne havde svært ved at finde en linje, så Metalurg fik lov at lave alt for mange ting og at spille alt for lange angreb. Sådan bliver det ikke i Kolding,« forudser Kolding-assistenten.

Boldsen gør comeback i makedonsk heksekedel
Boldsen gør comeback i makedonsk heksekedel

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx