Af Frederik Barsøe - 15/07-17 13:26

Stortalent erklæret hjerneskadet: 'Han kommer ikke til at kunne spise, tale eller gå'Stortalent erklæret hjerneskadet: 'Han kommer ikke til at kunne spise, tale eller gå'

En hel fodboldverden er rystet.

storybild

Det 20-årige Ajax-talent Abdelhak Nouri er blevet erklæret 'permanent hjeneskadet', efter at han for nylig kollapsede i en træningskamp mod Werder Bremen. (Billede: SANDER KONING)

I første omgang lød meldingen, at lægerne var optimistiske, og at Abdelhak Nouris hjerne ikke viste tegn på uregelmæssigheder. Torsdag kom det desværre frem, at Ajax' 20-årige midtbanetalent er blevet 'permanent hjerneskadet' som følge af sit kollaps i en træningskamp mod Werder Bremen.

Indtil videre har det været sparsomt med yderligere detaljer om Abdelhak Nouris tilstand, men nu fortæller hans storebror Abderrahim Nouri, hvor slemt det egentlig står til.

»Lægerne er ret sikre i deres sag, og det ser ikke godt ud. Hvis han overhovedet vågner, kan de ikke forestille sig, at han hverken kommer til at spise, tale eller gå igen. Sandsynligvis vil han ikke en gang kunne genkende nogen. Men vi giver ikke op. Vi tror på, at gud vil hjælpe os,« siger Abderrahim Nouri til det hollandske medie Algemeen Dagblad.

De danske landsholdsprofiler Thomas Delaney, Lasse Schøne og Kasper Dolberg kunne se lamslået til, da den uhyggelige episode lørdag den 8. juli indtraf i træningskampen mellem Werder Bremen og Ajax.

Siden har støtten til Abdelhak Nouri og hans familie været enorm. Fredag var et hav af Ajax-fans samlet foran hans hjem, hvor flere af Ajax-spillerne også kom forbi for at vise deres medfølelse.

Kan du lide artiklen? Følg os på Facebook og få mere af det gode fra BT Sporten

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Muslimsk læge: Støjberg, du glemmer...
bt.dk
Chok i FC København: Stjernespiller...
bt.dk
Danske sygehuse slår fast: Det gode...
bt.dk
Har du set sådan én før? Mystisk...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx