Af - 19/12-13 06:30

Droppet i Brøndby - topscorer i HollandDroppet i Brøndby - topscorer i Holland

I Brøndby kunne de ikke bruge ham - men Mathias Gehrt scorer mål og spiller fast i Holland. Blandt andet takket være... bordtennis?

21-årige Mathias Gehrt har taget et skridt op ad karrierestigen siden skiftet til Ado Den Haag i august.

Topscorer i Holland savner Brøndbys fans
Topscorer i Holland savner Brøndbys fans

- Det er gået over al forventning. Jeg har spillet stort set alle kampe fra start, har scoret fem mål, lavet to assists og også scoret et mål i pokalen, jubler angriberen.

Mathias Gehrt solgt til hollandsk fodbold
Mathias Gehrt solgt til hollandsk fodbold

I Brøndby kneb det en smule med spilletid, og det kneb rigtigt meget med at score mål, men på bare fire måneder i Holland har han scoret flere mål, end han samlet set præsterede i sine fire sæsoner i Brøndby.
Forklaringen på succesen er simpel, og måske en lille smule pudsig.

Brøndby-talent tæt på farvel
Brøndby-talent tæt på farvel

- Jeg er nok den samme spiller som i Brøndby, men jeg har fået en masse selvtillid hernede, som gør, at jeg bare er vokset lidt som spiller, siger han og røber, at selvtilliden blandt andet er kommet gennem en helt anden sportsgren.

Talenter skuffede i trænerdebut
Talenter skuffede i trænerdebut

- De har alle været flinke mod mig. Vi spiller rigtig meget bordtennis hernede, det var sådan, jeg kom ind på holdet, siger han og forklarer:

- Vi har et bordtennisbord i klubben, og så snakker man lidt om fodbold, mens man spiller. Det betyder også meget, at jeg ikke bare sad i et hjørne og ikke sagde noget. Det er også vigtigt, at man føler, at man er inde på holdet, siger han.

Det må man sige, at Mathias Gehrt er. Han er startet inde i 13 kampe i streg, og har spillet fuld tid i 11 af dem. Og så er han med fem kasser, klubbens topscorer. Og spørger man ham selv er det vel at mærke nogle fine mål, han scorer.

- Jeg lavede et rigtig godt et mod Vitesse. Det er ikke helt nemme mål, hvor jeg bare skal prikke den ind over stregen, siger han.

Målet mod Vitesse kan du se herovre, og et andet fint et, kan du se efter små fire minutter i videoen herunder:


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mor trodser eksperternes klare...
bt.dk
Biolog advarer hundeejere: Pas på,...
bt.dk
Stor guide: Sådan kan du lindre dine...
bt.dk
Kriminel søn får sin familie smidt ud...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx