Af Ritzau - 14/10-16 14:21

Formstærk Ronaldo håber på kontraktforlængelseFormstærk Ronaldo håber på kontraktforlængelse

Real Madrid-stjernen Cristiano Ronaldo vil blive i klubben i mange år endnu. Nu føler han sig i topform igen.

storybild

Real Madrids Cristiano Ronaldo sad ude med en skade i to måneder efter EM-finalen, men nu er han ved at være tilbage i topform. (Billede: Scanpix/Javier Soriano)

Den portugisiske fodboldstjerne Cristiano Ronaldo skiftede i 2009 fra Manchester United til Real Madrid i en rekordhandel.

Syv år senere bomber han stadig for kongeklubben, og det håber han at blive ved med længe endnu.

- Jeg havde ikke regnet med at være så længe i Real Madrid. Som jeg allerede har sagt, ønsker jeg at blive her, til min karriere er forbi.

- Klubben giver mig mulighed for at vinde individuelle og kollektive trofæer. Jeg håber mest af alt at forlænge med Real Madrid og fortsætte i mange år, siger han ifølge AFP.

Cristiano Ronaldo har kontrakt med Real Madrid frem til sommeren 2018, men ifølge det spanske medie Sport er han i forhandlinger om en forlængelse frem til 2021.

31-årige Ronaldo blev skadet i EM-finalen mod Frankrig og sad efterfølgende ude i to måneder. Men nu er Real Madrid-profilen ved at være i omdrejninger igen.

- Jeg føler, jeg er tilbage, hvor jeg var før, lyder det fra Ronaldo.

- Sæsonen er rigtig lang, og jeg er sikker på, jeg får endnu en spektakulær sæson.

Ronaldo scorede i den forgangne uge fire gange mod Andorra og en enkelt gang mod Færøerne, da han var afsted med landsholdet.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx