Af Ritzau - 28/05-16 21:51

BSV vinder for første gang DM-guldBSV vinder for første gang DM-guld

Selv om Tvis Holstebro vandt andet finaleopgør, vinder BSV DM-titlen, da vandt med syv mål i første opgør.

storybild

BSV vandt første finaleopgør med syv mål på hjemmebane, mens Team Tvis Holstebro vandt andet opgør lørdag. Samlet blev det til en finalesejr til BSV. (Billede: Scanpix/Bo Amstrup)

Håndboldherrerne fra Bjerringbro-Silkeborg (BSV) vandt lørdag aften for første gang DM-guld.

Det skete efter en samlet sejr i finalen over Team Tvis Holstebro.

Team Tvis Holstebro vandt dog 26-25 i det andet finaleopgør i Gråkjær Arena, men da holdet tabte med 20-27 i det første finalemøde, var det ikke nok til en samlet finalesejr.

Selv om BSV var foran stort inden lørdagens returmøde, blev andet opgør i Holstebro fyldt med spænding, da Team Tvis dominerede og var tæt på at hente forspringet undervejs.

Det var nemlig svært at se, at det var BSV-spillerne, der gik på banen med en storsejr fra det første opgør i Silkeborg. Holdet manglede den gode rytme, som de viste på hjemmebanen.

Silkeborg-holdets målmand Magnus Bramming reddede ikke et eneste skud før 22 minutter inde i kampen, mens Jonas Hansen i den anden ende vogtede målet godt.

Team Tvis dominerede kampen og kom foran med hele seks mål i første halvleg, og holdet gik til pause med en føring på 14-10.

Med cirka 22 minutter igen var BSV to mand i undertal på grund af udvisninger, og det udnyttede hjemmeholdet til igen at bringe sig foran med seks mål.

Tvis Holstebros Søren Tau blev dog udvist for anden gang ved 20-14, og herefter scorede BSV to mål, og Team Tvis' store føring smuldrede langsomt.

Fire minutter før tid scorede BSV så til 22-24, og gæsternes fans begyndte at iklæde sig guldparykkerne på tribunerne.

På det tidspunkt skulle Team Tvis bruge en føring på otte mål for at vinde, og selv om det blev til en sejr på et mål i andet opgør, var det altså ikke nok.

Team Tvis Holstebro kan dog på trods af det samlede nederlag i finalen stadig kigge tilbage på en historisk sæson, hvor klubben for første gang spillede med i en DM-finale.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Klavs Bruuns tropper gør det:...
bt.dk
Åh nej! Nyt snevejr på vej mod Danmark
bt.dk
Trump rasler med sablen: Vil indføre...
bt.dk
Tiltalt for kokainkørsel: Medinas...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx