Af - 04/03-14 07:45

Ny landstræner åbner VM-dør for Rasmus LaugeNy landstræner åbner VM-dør for Rasmus Lauge

Trods udsigten til ni måneders pause, kan Rasmus Lauge stadig drømme om VM i december. Kommende landstræner krydser fingre.

storybild

(Billede: Polfoto)

Rasmus Lauge gik glip af EM på hjemmebane i januar på grund af en alvorlig knæskade – nu risikerer den 22-årige playmaker også at gå glip af decembers VM i Tunesien på grund af en ny og endnu værre knæskade.

- Det er ikke gode nyheder, siger Danmarks kommende landstræner Gudmundur Gudmundsson, da han hører, at lægestaben i Rasmus Lauges klub, THW Kiel, forudser en skadespause på op til ni måneder for danskeren.

Ulrik Wilbek: -Åhnej, Det er forfærdeligt!
Ulrik Wilbek: -Åhnej, Det er forfærdeligt!

Trods de dystre udsigter vil islændingen dog ikke afvise, at Rasmus Lauge alligevel kan være i spil til den danske VM-trup.

- Man ved aldrig, hvordan det går, men jeg håber bare, at han kommer tilbage så hurtigt som muligt. Det er trist for ham, men jeg håber stadig, at han kunne være et alternativ til VM i Tunesien. Det håber jeg for landsholdets skyld, og for hans egen skyld, siger Gudmundur Gudmundsson, som overtager posten som danske landstræner efter Ulrik Wilbek til sommer.

Stakkels Rasmus Lauge - Så mange måneder er han ude
Stakkels Rasmus Lauge - Så mange måneder er han ude

Rasmus Lauge, som første lige for nyligt er kommet tilbage efter en tre måneder lang skadespause blev skadet i en Bundesligakamp i lørdag.

En undersøgelse bekræftede i går mistanken om, at det forreste korsbånd er revet over.


LÆS OGSÅ: Wilbek: Lauge skal med topform eller ej

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx