Af Daniel Martinsen - 20/01-15 09:15

Eggert inden tysker-brag: - Danmark er favoritEggert inden tysker-brag: - Danmark er favorit

Tysklands håndboldherrer har imponeret ved VM, men Anders Eggert tør godt snuppe favoritrollen alligevel.

storybild

Anders Eggert tror på sejr i aften over Tyskland. (Billede: Poulsen Lars)

De danske håndboldherrer har ambitioner om at nå mindst en semifinale ved VM i Qatar, og tirsdag aften bliver det besvaret, om det er realistisk eller ej.

Tyskland er den næste modstander i gruppespillet - og den første alvorlige opgave for Danmark. Anders Eggert udråber Danmark som favorit.

Danmarks drenge før brag: Hvem? Saudi Arabien?
Danmarks drenge før brag: Hvem? Saudi Arabien?

- Jeg synes, vi er favoritter. Vi er i VM-favoritfeltet sammen med Frankrig, Kroatien og Spanien. Vi vil helst ikke snuble. Vi vil i den semifinale.

- Tyskland er placeret lige under det niveau sammen med Sverige og Slovenien. Det er de hold, som virkelig er kommet tæt på. Tidligere har der været stor afstand til de næstbedste.

Håndbold aflyser 'Arvingerne': Her er dit Sunshine-fix
Håndbold aflyser 'Arvingerne': Her er dit Sunshine-fix

- Det, man har set fra tyskerne, har været rigtigt spændende, men de er lige et stykke under os, så jeg vil stadig betegne os som favoritter, vurderer Eggert.

Fløjspilleren mener, at både Tyskland og Danmark spiller som et godt hold, men at danskerne råder over de største individualister i Mikkel Hansen og keeper Niklas Landin.

Første danske VM-offer: Må indlede som reserve
Første danske VM-offer: Må indlede som reserve

- Det gør en stor forskel, at vi har Mikkel Hansen til at fordele spillet. Så har vi Landin, som er mere stabil end deres målmænd.

- Og så har vi det kompakte forsvar, hvor folk har stået sammen længe og kender hinanden godt. Så jeg synes, vi har et bredere hold, når det kommer til stykket, vurderer Eggert.

Anja Andersen siger stop: Aldrig mere håndbold
Anja Andersen siger stop: Aldrig mere håndbold

Tyskland har fire point efter sejre over Polen og Rusland, mens Danmark har tre point efter uafgjort mod Argentina og en sejr over Saudi-Arabien. Det gør kampen til en lille gruppefinale allerede nu.

- Jeg havde Tyskland som outsider til den her gruppe. Så nu bliver det på en eller anden måde en finale. Vi er i hvert fald derhenne, hvor Tyskland nærmest har vundet gruppen, hvis de slår os, erkender Eggert.

Wilbek om ny landstræner: - Han har mangler
Wilbek om ny landstræner: - Han har mangler

Kampen mellem Danmark og Tyskland begynder klokken 19 dansk tid.


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx