Af - 28/04-16 14:22

Godt nyt: Kevin Magnussens hold satser endnu mereGodt nyt: Kevin Magnussens hold satser endnu mere

Kevin Magnussens Formel 1-team har besluttet at investere mere for at opnå bedre resultater hurtigere end hidtil planlagt.

Bildstrecke im Grossformat »
Magnussen viser før Melbourne-løbet stolt sin nye gule Renault-racer frem, som han skal køre i hele sæsonen. Renaults kørerdragt bliver også holdt i det traditionelle gule farver. Her er Magnussen ved præsentationen af sæsonens Formel 1-felt i Melbourne. ...ved præsentationen af den racer, han skal køre i ved sæsonens start. Den ser sort ud ved første øjekast, men den er i virkeligheden.. Ligesom Kevins og Jolyons shorts! Jeps. Den kan åbenbart også surfe - her fra en lidt anderledes præsentationsvideo. 24. februar 2016: Magnussen skal teste Renault-raceren for første gang på Montmelo-banen i Barcelona. - Der er en kæmpe kulturforskel i forhold til McLaren. McLaren er et hold, der er på vej nedad, mens Renault er på vej op, forklarer Magnussen om de første indtryk at det nye hold. (Ritzau) Så skal der testes! En fokuseret Magnussen inden han kører ud på Montmelo-banen i Barcelona 24. februar 2016: Der testes... Den 3. februar 2016 blev Kevin Magnussen præsenteret som Renault-kører. Ved et storstilet pressemøde i Renaults hovedkvarter uden for Paris blev den Formel 1-raceren for 2016-sæsonen præsenteret. Reservekører Esteban Ocon, kører Jolyon Palmer og Renault-bossen Carlos Ghosn sammen med Magnussen - Jeg er vildt glad, sagde Kevin Magnussen om sin kontrakt med Renault. I Kevin Magnussens debut i Formel 1 i marts 2014 i Melbourne kørte han sin hidtil eneste podieplads hjem. Det blev til en andenplads. Kevin Magnussen kørte for McLaren i 2014. I 2015 blev han degraderet til resvervekører for samme team. Magnussen crasher ind i Felipe Massa og Danilo Ricciardo på Hockenheim i 2014 Kevin Magnussen udgår af Bahrains Formel 1 i 2014. Magnussen ser alt andet end frisk ud til pressemøde med de andre Formel 1-kørere i forrige sæson. Kevin kører rockstjernestilen på den røde løber til Justin Timberlake-koncert i Parken i 2014. Magnussen og holdkammeraten i McLaren-tiden, eks-verdensmester Jenson Button. Efter 2015-sæsonen skiltes Kevin og McLarens veje. Det var ikke noget pænt brud. Kevin har ikke talentet for at køre hurtigt fra fremmede. Han har fået fart i blodet fra sin far, tidligere Formel 1-kører Jan Magnussen. Dorte Riis Madsen har været manager for Kevin Magnussen siden han var teenager. Anders Holch Povlsen, boss for Bestseller-koncernen og milliardær, har sponsoreret Kevin gennem det meste af hans karriere.

Der er god grund til at smile, Kevin!

2016-sæsonen er ikke længere bare en opstarts-sæson for Renault. Nu skal der resultater på borden.

- Vi har snakket om det internt og vi har besluttet, at vi ikke vil afskrive 2016, siger Renault-holdets sportsdirektør, Cyril Abiteboul til Motorsports.com.

F1-ekspert: - Kevins reserve får det kedelige arbejde
F1-ekspert: - Kevins reserve får det kedelige arbejde

Oprindeligt var det teamets ambition, at 2016-sæsonen skulle bruges til at få det grundliggende på plads, så alt var klappet og klart til næste sæson, men nu skal der altså konkrete resultater på bordet allerede i denne sæson.

- Set ud fra et motivations-perspektiv, et pr-perspektiv og også for at være tro overfor Reanault og de nuværende sponsorer, og for at teste vores evne til at gøre fremskridt og for at forstå os selv bedre, så har vi besluttet at være en smule mere aggressive omkring 2016 end nogen måske har antydet, siger han.

- Vi vil godt dømmes på de fremskridt, som vi gør i 2016, konstaterer han.

Efter sæsonens tre første grandprixer har hverken Kevin Magnussen eller Jolyon Palmer formået at køre point ind på Renault-kontoen.

LÆS OGSÅ: Hvad er nu det? Reserven får Kevin Magnussens bil

LÆS OGSÅ: Magnussen blev snydt: McLaren overholdt ikke kontrakten

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Politiet søger vidner til dødsulykke...
bt.dk
Rigmanden og entreprenøren Elon Musk...
bt.dk
Fire år efter et af de største...
bt.dk
Verdens tredjestørste butik på vej...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx