19/03-16 19:03

Århus holder liv i lille håb om to slutspilspointÅrhus holder liv i lille håb om to slutspilspoint

Med en tomåls sejr over Mors-Thy kan Århus Håndbold stadig håbe på at få to point med over i slutspillet.

storybild

Træner Erik Veje Rasmussen og Århus Håndbold sejrede lørdag aften mod Mors-Thy. (Billede: Polfoto/Aarestrup Pedersen Rune)

Hvis Århus Håndbold stadig skulle have mulighed for at få de maksimale to point med over i slutspillet i herrernes bedste håndboldrække, så var kravet en sejr ude over Mors-Thy. Og det klarede holdet fra smilets by.

Århus havde et lille overtag på måltavlen det meste af vejen, og det endte med en sejr på 25-23 til østjyderne efter en stærk præstation i Århus-målet af Jens Fredsgaard.

Gæsterne førte med et enkelt mål ved pausen, og den føring blev udbygget med et par mål i starten af de sidste 30 minutter.

På intet tidspunkt i anden halvleg var Århus bagud, og det var derfor fortjent, at Erik Veje Rasmussens mandskab kunne sætte to point ind på grundspilskontoen.

Dermed kommer holdet op på 33 point ligesom Skjern på tredjepladsen, mens KIF Kolding København har 34 point på andenpladsen.

Førstepladsen, som Team Tvis Holstebro har sikret sig, og andenpladsen giver to point med over i slutspillet, mens de næste par holdet i tabellen må nøjes med et enkelt point, så der er meget på spil i sidste spillerunde.

Nordsjælland Håndbold på næstsidstepladsen vandt på hjemmebane lidt overraskende med 31-27 over GOG, der også kæmper for at få point med over i slutspillet.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Peter Madsen indrømmer brug af...
bt.dk
Far til 14-årig pige i koma: 'Gid det...
bt.dk
Lagde du mærke til det?...
bt.dk
Tre mænd stukket ned i butikscenter:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx