Af - 03/02-14 13:36

Cornelius forbløffet over Cardiff-bossens Toyota-sammenligningCornelius forbløffet over Cardiff-bossens Toyota-sammenligning

FCK's tilbagevendte millionangriber forstår ikke, at Cardiffs ejer har sammenlignet ham med en Toyota. 'Man kan jo ikke sammenligne fodboldspillere med biler,' siger han.

storybild

Andreas Cornelius føler sig ikke som en bil. (Billede: Polfoto/JENS DRESLING)

Andreas Cornelius blev købt af Premier Leauge-klubben Cardiff City i juni for 75 millioner kroner, var det klubbens største transfer nogensinde.

Landstræner: Trist med Cornelius
Landstræner: Trist med Cornelius

Men den glade knægt fra Amager slog aldrig igennem – skader og skiftende managere giver han selv skylden for det manglende gennembrud. Men det fik forleden en kilde tæt på Vincent Tan, den walisiske klubs flamboyante ejer, til at udtale følgende til avisen Mirror:

- Mackay (daværende manager, red.) fik besked på at gå ud og købe en Bentley. Han fik penge til at købe internationale topspillere, men hr. Tan føler, at Mackay købte en Toyota i stedet for.

Mandag formiddag var Andreas Cornelius tilbage på FCK's træningsbaner på Jens Jessens Vej 10. Klubben har købt 'Toyotaen' tilbage.

Medie: FCK køber Corner i rekordhandel
Medie: FCK køber Corner i rekordhandel

Cornelius langede ud efter Vincent Tan, da mx.dk spurgte til sammenligningen.

- Det må stå for egen regning.

- Det viser jo bare, at han ikke har forstand på fodbold, for man kan jo ikke sammenligne fodboldspillere med biler. Du ved jo ikke, hvad du får, på samme måde, som når du køber en bil. Der er mange andre faktorer, der spiller ind, sagde Andreas Cornelius.

Og så er det noget ganske interessant:

- Jeg har aldrig mødt ham, sagde Cornelius.

Den 20-årige angriber, der bragede igennem i Superligaen i sidste sæson med 18 mål og en topscorerpris, har spillet sølle 261 minutter i sin halve sæson i Cardiff. De fleste af minutterne er som indskifter.

Alligevel var det ikke, fordi han havde givet op, siger han, at han forlod Cardiff. FCK var bare en gylden mulighed, følte han.

Pletskud: Han forudså Cornelius' chokskifte
Pletskud: Han forudså Cornelius' chokskifte

- Det var jo ikke så håbløst, at jeg ville væk for enhver pris, men heldigvis bød FCK sig til, og det kunne lade sig gøre. Men det var ikke sådan, at jeg ville have skiftet for enhver pris, sagde han.

At forlade Cardiff kom først til hans interesse, da han hørte om FCK's interesse, siger han.

- Det tænker jeg jo i det øjeblik, hvor jeg finder ud af, at Cardiff og FCK er enige om en transfer. Så tænker jeg over det og finder ud af, at det er det rigtige for mig.

FCK købte angiveligt Cornelius tilbage for 27 millioner kroner.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Forhandlere er gået hjem: Her er...
bt.dk
Champions League-chanceorgie! Zidanes...
bt.dk
Dansk Supermarked præsenterer...
bt.dk
Uhyggelig ulykke i dansk svømmehal:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx