03/03-18 17:31; Opdateret: 03/03-18 20:34

HSV kikser igen og nærmer sig historisk nedrykningHSV kikser igen og nærmer sig historisk nedrykning

Et brændt straffespark blev dyrt for HSV i bundkampen mod Mainz, der endte uden scoringer.

storybild

Hamburger Sport-Verein løb forgæves storm mod Mainz-målet og måtte igen gå fra banen uden scoringer. Reuters/Fabian Bimmer

Hamburg. Det ser efterhånden sort ud for storklubben Hamburger Sport-Verein, der slet ikke kan få tingene til at fungere i den tyske Bundesliga.

Med 0-0 på hjemmebane i bundkampen mod Mainz missede nordtyskerne en oplagt mulighed for at reducere det gab på syv point, der er op til en placering uden for de direkte nedrykningspladser.

Der er nu kun ni kampe til at rette op på situationen for træner Bernd Hollerbach, der kom til i slutningen af januar, men endnu ikke har haft nogen resultatmæssig effekt.

Det er ikke lykkedes Hollerbach at udrydde holdets eklatante scoringsproblem, som har gjort HSV til Bundesligaens suverænt mest ufarlige hold med blot 18 scoringer i 25 kampe.

Problemet blev perfekt illustreret, da kantspilleren Filip Kostic efter en times spil misbrugte et straffespark på Florian Müller i Mainz-målet.

HSV formåede heller ikke at udnytte, at gæsterne i forbindelse med straffesparket fik Leon Balogun smidt ud og måtte spille en halv time i undertal.

Det var ikke, fordi HSV-spillerne ikke prøvede. De løb storm på Mainz' mål i det meste af kampen, men ud over straffesparket var det ikke mange oplagte målchancer, de spillede sig frem til.

Hollerbach sendte det 18-årige angrebstalent Jann-Fiete Arp på banen i slutfasen, men heller ikke han kunne fremtvinge den scoring, der kunne skabe fornyet håb i traditionsklubben.

Dermed begynder det at trække op til en historisk nedrykning for HSV, der som den eneste klub har været en del af Bundesligaen siden starten i 1963.

Klubben har nu spillet 12 kampe uden sejr og er fortsat syv point efter Mainz, der ligger tredjesidst.

I lørdagens sene bundesligakamp spillede RB Leipzig hjemme 1-1 mod Borussia Dortmund.

Den danske landsholdsangriber Yussuf Poulsen blev skiftet ind efter 75 minutter for Leipzig uden at kunne ændre på resultatet.

/ritzau/

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Har du en elektronisk p-skive? Så...
bt.dk
Sigmund fra 'X Factor' langer ud...
bt.dk
Dansk realitystjerne jubler: 'Jeg har...
bt.dk
Joachim og Marie besøgte Danmarks...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx