Af - 01/03-15 21:01

To mål, to røde kort og FCM et point nærmere guldetTo mål, to røde kort og FCM et point nærmere guldet

Det var ikke kønt, da FCM byggede et point på forspringet i ligaen med 1-1 i Brøndby. Men det var dramatisk. Johan Elmander og Thomas Frank så rødt og temperamentet slog gnister.

storybild

(Billede: Polfoto)

Johan Larssons frispilning, der førte til Ferhan Hasanis udligning til slutresultatet 1-1 var ren Laudrup.

Resten af kampen mellem FC Midtjylland og Brøndby var knoldesparkeri, bolde i anden sals højde, fight og mudder på knæene.

Og drama.

FCM-boss: Jeg kan ikke se guldet glippe
FCM-boss: Jeg kan ikke se guldet glippe

Superligaens topscorer, Martin Pusic, nettede for første gang for sin nye klub kort efter pausen. Og bare fem minutter så Johan Elmander så rødt, for at sparke en FCM-spiller.

Da så det rigtigt skidt ud for Brøndby. Ja, faktisk så det endnu værre ud, end da Brøndby-træner Thomas Frank i pausen overfor 3+ kaldte det for 'en lortekamp'.

Spillet var absolut ikke noget at råbe hurra for. Banen på Brøndby Stadion var elendig og tillod ikke meget andet end lange, høje bolde og knoldesparkeri: Så det praktiserede de to hold langt henad vejen. Hvis man udvidede boldbesiddelsesstatistikken med et tredje ben ved navnet 'tredje sals højde', ville dén formentlig vinde med 60 procent.

Lige indtil Johan Larsson fik bolden midt på FCM's halvdel med et kvarter igen. Han sendte bolden tværs gennem FCM-forsvaret, hvor Hasani løb ind i den og uddriblede Johan Dahlin, og lagde bolden i nettet til slutresultatet 1-1.

Inden kampen blev fløjtet af, så blev Thomas Frank i øvrigt også smidt ud for at brokke sig, da dommer Kenn Hansen ikke fløjtede for Brøndby-straffe i en situation, hvor der – måske – var hånd på bolden.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kræver VM udsat: Fodboldstjerne...
bt.dk
S: Skilsmissepar skal tvinges til en...
bt.dk
Fie Laursen viser sine bryster frem:...
bt.dk
Folkeskoleelev slår dansk fodboldrekord
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx