09/09-17 08:40

Japanere vil huse danske badmintonstjerner gratis før OLJapanere vil huse danske badmintonstjerner gratis før OL

Det kan blive med alt betalt, hvis Badminton Danmark vil have en træningslejr i Japan som OL-optakt i 2020.

storybild

Verdensmester Viktor Axelsen og de øvrige danske badmintonspillere er meget populære i Japan. Tre år før OL kæmper tre regioner om at få danskerne på besøg op til legene i Tokyo. Scanpix/Andy Buchanan

København. Der er næsten tre år til sommer-OL i Tokyo, men allerede nu kæmper tre japanske regioner om at få lov til at huse de bedste danske badmintonspillere forud for turneringen.

Badminton Danmark har modtaget tre meget generøse tilbud om en træningslejr med betalt transport, ophold og fortæring fra Japan. Det siger Badminton Danmarks sportschef, Jens Maibom, til TV2 Sport.

Forbundet vil dog først næste efterår tage stilling til, hvor og hvor længe verdensmester Viktor Axelsen og de øvrige danske badmintonstjerner skal være i træningslejr før OL.

- Vi har ikke rigtig prioriteret at kigge på OL i 2020 endnu i forhold til de praktiske ting (...), men jeg kan sagtens forestille mig, vi tager en træningslejr i ugen op til, at vi flytter ind i OL-byen.

- Lige nu er vi bare taknemmelige over, vi har fået tilbuddene, og så forholder vi os til det næste efterår, siger Jens Maibom til TV2 Sport.

Ved OL i Rio blev det til to danske badmintonmedaljer. Viktor Axelsen snuppede bronze i herresingle, mens damedoublen med Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen gjorde det en tak bedre og vandt sølv.

OL i Tokyo begynder 24. juli 2020.

/ritzau/

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ny tendens inden for dating? Jeg går...
bt.dk
Irina efter bruddet: Sådan er...
bt.dk
Mulig personpåkørsel: Flere toge...
bt.dk
Tidligere Riis-stjerne indrømmer for...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx