Af Jonas Melander Hammer - 05/08-17 18:02

Så du fejlen? Morten Andersen modtog stor hæder - men noget var helt, helt galt...Så du fejlen? Morten Andersen modtog stor hæder - men noget var helt, helt galt...

Et sted i USA sidder en mand med røde ører. Hans research var ikke helt skarp nok, da Morten Andersen i nat fik sin gyldne jakke.

storybild

2.544 point har Morten Andersen scoret gennem sin 25 år lange karriere. (Billede: Jens Nørgaard Larsen)

I nat skal Morten Andersen foreviges i Pro Football Hall of Fame. Den 56-årige vestjyde er den mest scorende i NFLs historie, og nu bliver han endelig hædret med en plads sammen med amerikansk fodbolds helt store stjerner.

Traditionen tro var der natten til lørdag Gold Jacket Dinner, hvor de syv optagede medlemmer modtager ét af tre symboler på deres optagelse i det fornemme selskab – nemlig den gyldne jakke.

Og før Morten Andersen blev kaldt til scenen, blev der vist klip fra Morten Andersens karriere. Danskeren, der har spillet 25 sæsoner i NFL, blev først rost for at være den blot anden ”rene” kicker, der bliver optaget, men herfra tog tingene en skæv drejning.

Morten Andersen blev nemlig introduceret for amerikansk fodbold, da han var på udveksling i USA. Men da fortælleren i videoen fortalte, at den danske fodboldspiller først sparkede til en amerikansk fodbold i High School, blev der vist et billede af en mand, der ikke var Morten Andersen.

I stedet blev der vist et gammelt billede af det norske fodboldlandshold, hvor det er den tidligere spiller Roar Strand, som bliver highlightet som Morten Andersen.

Hverken Morten Andersen eller Pro Football Hall of Fame har indtil videre reageret på fejlen. Indtil videre kan du se det kuriøse klip nedenfor.

Fejltagelsen sker efter 38 sekunder.


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

9-årig dreng er fundet
bt.dk
Nu fortæller Peter Madsen om alle...
bt.dk
Bokselegendens rørende bisættelse:...
bt.dk
Skidt nyt for landsholdet: Danmarks...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx