Af Ritzau - 19/11-16 16:40

Irriteret Mourinho: Jeg har ligaens mest uheldige holdIrriteret Mourinho: Jeg har ligaens mest uheldige hold

Manchester United smed to point, da Arsenal lørdag udlignede i slutminutterne, og det ærgrer José Mourinho.

storybild

José Mourinho føler, at han er manager for Premier Leagues mest uheldige hold lige for tiden. (Billede: Reuters/Jason Cairnduff)

Spillemæssigt var Manchester United ovenpå i lørdagens Premier League-opgør mod Arsenal, men i næstsidste minut lykkedes det Arsenal at udligne til 1-1 på London-holdets eneste forsøg inden for målrammen.

Det ærgrer naturligvis Manchester Uniteds manager, José Mourinho, som ikke føler, at det er første gang, lykkens gudinde smiler til modstanderholdet.

- De (Arsenal, red.) var de heldige, og vi var de uheldige. Mit hold spillede virkelig godt. I øjeblikket er vi det mest uheldige hold i Premier League, siger Mourinho ifølge AFP efter kampen.

Juan Mata havde bragt hjemmeholdet foran i anden halvleg, men i 89. minut dræbte Olivier Giroud den gode stemning på Old Trafford.

- Selvfølgelig tabte vi to point. Vi var med afstand det bedste hold. De havde ingen chancer til at vinde kampen, lyder det fra den karismatiske portugiser.

På Arsenal-bænken var der mere tilfredshed med resultatet hos Arsène Wenger, med hvem Mourinho gennem tiden har haft adskillige verbale sammenstød.

- Slutresultatet må siges at være positivt for os, for vi var bagud 0-1 med to minutter tilbage, siger Arsenal-manageren.

- Ellers var det en lidt skidt kamp med to velorganiserede hold, som forsvarede sig godt.

Skal Mourinho finde trøst i noget, er det måske, at han fortsat er ubesejret i ligasammenhæng mod sin franske managerrival.

I 15 hidtidige møder i alle turneringer, mens portugiseren stod i spidsen for Chelsea, vandt Wenger kun én gang, og det var i Community Shield-mødet i 2015.

Til gengæld betyder pointdelingen, at Manchester United fortsat er seks point efter Arsenal i ligaen i denne sæson.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Langt fra VM-form: Bendtner får hård...
bt.dk
Forholdet gik i stykker, da hun...
bt.dk
Ny modedille vakte opsigt på sociale...
bt.dk
Endelig: Kim Kardashian deler det...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx