Af - 22/01-15 11:40

Lindberg før jubilæum: Jeg er langt fra færdigLindberg før jubilæum: Jeg er langt fra færdig

Hans Lindberg spiller i aften sin kamp nummer 200 for de danske håndboldherrer. Men det er slet ikke slut endnu, fastslår han.

storybild

Hans Lindberg har scoret sin landskamp nummer 199, forleden mod Tyskland ved VM. (Billede: Lars Poulsen)

Der venter de danske håndboldherrer en meget vigtig kamp mod Rusland i aften. Men for en enkelt mand i truppen er den lige lidt ekstra speciel: Hans Lindberg spiller nemlig sin landskamp nummer 200.

- Det er jeg selvfølgelig stolt af. Det tror jeg ikke, jeg for nogle år siden havde tænkt, jeg ville nå at ramme, siger den 33-årige fløjspiller.

Spanske Roberto er professionel fan... af Qatar
Spanske Roberto er professionel fan... af Qatar

Lindberg bliver den tiende dansker, der kan skrive 200 landskampe på CV’et - men i aften bliver der ikke tid til at nyde jubilæet.

- Det havde været noget andet, hvis det var en 'ligegyldig' venskabskamp - så kunne jeg nok have hygget mig lidt mere over det. Men lige nu er fokus kun på, at vi skal slå Rusland, slår han fast.

Så har Pytlick fået et nyt job
Så har Pytlick fået et nyt job

HSV Hamburg-spilleren kan se tilbage på 199 landsholdskarriere, hvor enkelte af dem skiller sig ud - blandt andet et vis EM-kamp i 2012.

- Makedonien-kampen, hvor jeg får lov til at afgøre det (tre sekunder før tid, red), og vi senere hen vinder guld - den husker jeg da tydeligt. Så var der også en finale mod Serbien i Serbien, hvor vi vinder guld, husker Lindberg, der insisterer på, at det ikke må lyde som en afskedstale:

Den nye landstræner: Sådan skal pigerne spille
Den nye landstræner: Sådan skal pigerne spille

- Jeg føler langtfra, jeg er færdig. Jeg har en formodning og forhåbning om, at der er mange år i mig endnu.

LÆS OGSÅ: Anja Andersen siger stop: Aldrig mere håndbold

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx