Af - 27/01-16 11:51; Opdateret: 27/01-16 12:47

Fans raser over ny FCK-målmand: En idiotisk løgn der gør ham til et fjolsFans raser over ny FCK-målmand: En idiotisk løgn der gør ham til et fjols

FC Københavns nye målmand, Robin Olsen, er voldsomt upopulær i sin gamle klub efter et par uheldige udtalelser

Bildstrecke im Grossformat »

Han er født og opvokset i Malmø, og han har været med til at sikre sin barndomsklub Malmø FF nogle af klubbens største resultater. Og indtil i går var han noget nær en levende legende blandt klubbens mest trofaste fans.

I dag er forholdet et helt, helt andet.

- Det er en idiotisk løgn, som får ham til at fremstå som et fjols. Ja, nu er han slettet fra vores historie. Ingen her har ham i hjertet mere, siger Malmø-supporteren Tony Ernst til Expressen.

FC København lejer svensk målmand
FC København lejer svensk målmand

Problemet er, at Robin Olsen, var lidt for glad, da han i går blev præsenteret som FC Københavns målmand det næste halve år. FCK har hentet den dansk-svenske målmand i den græske klub PAOK, men før det var han førstemålmand og publikumsyndling i sin barndomsklub Malmø FF.- København er min favoritklub, og når jeg kommer hertil får jeg muligheden for at vinde titler og en større chance for at spille EM, sagde han i går til Fotbollskanalen.se. Og det er faldet MFF-supporterne for brystet.

FC København henter svensk (og halvt dansk) topmålmand
FC København henter svensk (og halvt dansk) topmålmand

- Det er ubegribeligt, at han kan sige sådan. Robin er opvokset i Malmø, han har stærke bånd til vores ultras. Han har været med i en ultrasfilm. Jeg forstår godt, at Robin vil spille for at komme til EM, men han ved, hvorfor vi hader FCK. Han er jo herfra, siger Tony Ernst til Expressen.
- Hele denne forbandede sport bygger på passion. Man kan ikke sige sådan her. Så kan han ikke stå og hylde støtten fra lægterne efter kampene, siger han.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx