Af Ritzau - 24/10-16 06:18

Trods krise: AGF-træner fastholder ambitiøs målsætningTrods krise: AGF-træner fastholder ambitiøs målsætning

En ambitiøs målsætning er nødvendig for at skabe interesse om AGF, mener træner Glen Riddersholm.

storybild

Glenn Riddersholm måtte søndag se sit hold lide endnu et nederlag med 0-1 i Brøndby. (Billede: Scanpix/Ólafur Steinar Gestsson)

AGF er havnet i et dybt hul i Alka Superligaen, hvor klubben blot har vundet én af de seneste 12 kampe.

Klubben roder rundt i ligaens bundregion og er lige nu otte point fra en placering i top-seks og en billet til slutspillet, der er AGF's erklærede målsætning i denne sæson.

Men trods den dystre situation er træner Glen Riddersholm ikke indstillet på at justere succeskriterierne for sit kriseramte mandskab.

- Målsætningen er jo noget, vi i fællesskab har udarbejdet. Den er kun et problem, når der hele tiden bliver stillet spørgsmål om den.

- Den er jo ikke et problem, hvis man skal skabe en præstationskultur. Så skal man have nogle høje mål, så man virkelig skal anstrenge sig. Det er vejen til, at man tager de næste skridt, siger Glen Riddersholm.

Han mener, at det høje ambitionsniveau er en nødvendighed for at skabe interesse om klubben.

- Jeg tror ikke, at vi kunne tiltrække dygtige spillere, hvis vi sagde, at vores målsætning var at undgå nedrykning. Det er forfriskende, at vi melder ambitiøst ud.

- Vi har jo ikke sagt, at det ikke ville blive svært. Det er vi godt klar over. Men der er stadig 12 kampe tilbage, og så længe, det er matematisk muligt, så tror jeg på det, siger Riddersholm.

Trods de sløje resultater fornemmer han fortsat fuldstændig rygdækning fra ledelsen i en klub, der tidligere har haft ry for at have kort vej til ballade.

- Der er ro i og omkring klubben. Der er ikke en masse sager udadtil, som vi skal arbejde med.

- Jeg kan sige, at der er fuldstændig opbakning fra ledelsen. Vi ved godt, hvad det er for et projekt, vi har gang i, siger Glen Riddersholm.

AGF skal forsøge at komme tilbage på ret kurs, når holdet på onsdag møder Holbæk i pokalturneringen.

/ritzau/

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx