Af - 13/10-14 09:50

Landsholdet: Ronaldo er ikke ligeså farlig på landsholdetLandsholdet: Ronaldo er ikke ligeså farlig på landsholdet

Christiano Ronaldo hagler mål efter mål ind for sin klub. Men så snart landsholdstrøjen kommer på, ser billedet anderledes ud.

storybild

Danmark tabte 2-3 sidste gang det gik løs mod Portugal. Men Christiano Ronaldo var ikke på målscorelisten. (Billede: Polfoto)

Christiano Ronaldo har scoret 12 mål i de sidste fem kampe for Real Madrid.

Men på trods af hans imponerende målscore i klubben er den 29-årige angriber langt fra ligeså farlig på landsholdet, som i klubben, mener den danske forsvarsspiller Andreas Bjelland:

- I klubben har han meget bedre spillere omkring sig. Selvfølgelig er han en spiller, som vi skal være ekstremt opmærksomme på, men som hold har vi tidligere vist, at vi kan gøre det rigtig svært for ham, sagde han til metroxpress.

Danmarks Ronaldo-ekspert: Tre-fire mand kan stoppe ham
Danmarks Ronaldo-ekspert: Tre-fire mand kan stoppe ham


Og noget tyder på, at den danske forsvarsspiller har en pointe. For selvom Christiano Ronaldo er farlig som klubspiller, ser billedet anderledes ud, når han trækker i landsholdstrøjen.

I de sidste fem landskampe mellem Danmark og Portugal har Christiano Ronaldo kun stået for to af Portugals i alt ti mål. Til sammenligning har danske Niklas Bendtner stået for fire ud af ni af Danmarks mål mod Portugal, og er altså på målscoren farligere end den portugisiske verdensstjerne.

Nu er Agger optimist: - Jeg håber at starte inde
Nu er Agger optimist: - Jeg håber at starte inde


Selv Christiano Ronaldos holdkammerat Nani, har scoret flere mål mod Danmark (tre mål i fem kampe). Og måske netop derfor, skal det danske fokus ikke kun holdes på verdenstjernens fødder.

- Det er ikke kun Ronaldo vi er oppe imod. Det portugiske landshold har mange andre gode spillere, som vi skal holde øje med. Især Joao Moutinho, sagde Kasper Schmeichel til metroxpress.

Landsholdet sender Magnussen i pit: Gider ikke Formel 1
Landsholdet sender Magnussen i pit: Gider ikke Formel 1

LÆS OGSÅ: Danmark henter sent point i udekampen mod Albanien

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

16-årig kastede ét stykke fyrværkeri:...
bt.dk
Nadia Shilas advokat om dommen: Vi er...
bt.dk
Kvinde død efter fald fra vindue
bt.dk
Per undrer sig: Mor har været død i 9...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx