Af Ritzau - 23/09-16 07:43; Opdateret: 23/09-16 11:54

Boe og Mogensen misser semifinale - damedouble videreBoe og Mogensen misser semifinale - damedouble videre

Boe og Mogensen er ude af Japan Open, mens Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl er i semifinalen.

storybild

Danmarks på papiret bedste herredouble røg fredag morgen dansk tid ud af Superseries-turneringen Japan Open. Her ses de under OL i Rio. (Billede: Reuters/Marcelo Del Pozo)

Herredoublen med Mathias Boe og Carsten Mogensen har udspillet sin rolle i Superseries-turneringen Japan Open, mens damedoublen med Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl er klar til semifinalen.

I fredagens kvartfinale havnede Boe og Mogensen i et kinesisk uvejr og tabte 17-21, 18-21 på tre kvarter til Li Junhui og Liu Yuchen.

Dermed fik Boe og Mogensen ikke for alvor revanche for OL-skuffelsen i Rio, hvor parret røg ud allerede i gruppespillet.

Indledningen på kampen i Tokyo var ellers god for turneringens tredjeseedede par. Boe og Mogensen førte 10-5, men de ottendeseedede kinesere opnåede kontakt igen ved 15-15 og tog sig siden af sætsejren.

I andet sæt var det Boe og Mogensen, som var ved at fuldføre et stort comeback. Danskerne kæmpede sig tilbage fra 10-16 til 17-17, før Junhui og Yuchen skruede op for niveauet og sikrede billetten til semifinalen.

Semifinaleklar er også OL-sølvvinderne Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl efter stort besvær.

Danskerne tabte første sæt 20-22 til et malaysisk par, men kom tilbage og vandt de følgende to sæt med 23-21. Holder seedningerne, venter et tredjeseedet kinesisk par på de to andenseedede danskere i semifinalen.

Pedersen og Rytter Juhl er den eneste tilbageværende danske double i Japan Open, efter at samme Pedersen tabte med makkeren Joachim Fischer Nielsen i kvartfinalen i mixeddouble.

De tredjeseedede danskere tabte 18-21, 16-21 til et kinesisk par.

Herredoublen Kim Astrup og Anders Skaarup Rasmussen tabte i første runde, og det samme gjorde Mathias Christiansen og David Daugaard.

Mads Conrad-Petersen og Mads Pieler Kolding blev besejret i anden runde. Det samme gjorde Maiken Fruergaard og Sara Thygesen på damesiden.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx