Af - 14/01-14 17:00

Wilbek: Det skal vi være bedre til i aftenWilbek: Det skal vi være bedre til i aften

Med en sejr over Østrig i Jyske Bank Boxen i Herning i aften sikrer Danmark sig fire point med ind i mellemrunden, hvis Makedonien forinden slår Tjekkiet.

storybild

Ulrik Wilbek mener, at Danmarks organiserede angreb skal forbedre i kampen mod Østrig tirsdag aften. (Billede: Polfoto/Dresling Jens)

Men landstræner Ulrik Wilbek, der blev overrasket over Østrigs markante sejr over Tjekkiet søndag, tager ikke en sejr for givet.

De skal vinde EM for Danmark - mød Wilbeks drenge
De skal vinde EM for Danmark - mød Wilbeks drenge

- Østrig overraskede stort. Men vi kender godt spillerne og deres kvalitet. De har to absolut topklassefløje. Meget dygtige og hurtige fløjspillere, og de får en del må på førstebølgekontra, siger Wilbek.

Han fortæller, at han har stor respekt for de to østrigske fløje, Santos og Weber, der er lynhurtige, og bagspillerne Bozovic, Szilagyi og Schlinger.

Mikkel Hansen tror på mere EM-larm
Mikkel Hansen tror på mere EM-larm

- Hvis jeg skal se en svaghed på det østrigske hold, så er det deres andenbølgekontra og returløb. De skal skifte to mand i angreb/forsvar, og det håber jeg, at vi vil være i stand til at straffe under en eller anden form. Men ellers tager vi dem meget alvorligt. Det er klart.

- Der er altid noget, vi kan forbedre. Vi har specielt noget i det organiserede angrebsspil, som vi godt kan gøre bedre, siger Wilbek.

LÆS OGSÅ: EM-holdet blæst bagover: Det var vanvittigt

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

DMI: Nu bliver vejret helt anderledes
bt.dk
Mand røvede Fakta-butik: Nu søger...
bt.dk
Kærligheden brast: Her er Sarah...
bt.dk
Ekstremt rekordforsøg - nu kan Casper...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx