18/09-17 15:08

Chelsea-manager stoler på dansker i stjernes fraværChelsea-manager stoler på dansker i stjernes fravær

Andreas Christensen skal formentlig tage over for karantæneramte David Luiz, indikerer Antonio Conte.

storybild

Andreas Christensen fik søndag få minutter på banen i Chelseas 0-0-kamp mod Arsenal. I de kommende kampe er han formentlig i startopstillingen. Reuters/Eddie Keogh

London. Det bliver sandsynligvis den danske landsholdsspiller Andreas Christensen, som skal overtage pladsen i Chelseas centrale forsvar i de kommende kampe, efter at David Luiz søndag blev udvist i nullerten mod Arsenal.

Chelsea-manager Antonio Conte udtrykker stor tillid til danskeren, som har fået spilletid i fire ud af fem ligakampe i denne sæson samt i Chelseas første gruppekamp i Champions League.

- Ja, vi kan godt klare os uden David Luiz. Christensen er en meget ung spiller, men en god spiller, og jeg har tillid til ham.

- Nu er det hans mulighed for at få spilletid, og han skal forberede sig grundigt på at skulle spille, siger Conte ifølge London Evening Standard.

Karantæneramte David Luiz misser en kamp i Liga Cuppen mod Nottingham Forest samt ligakampene mod Stoke og topholdet Manchester City.

Andreas Christensen vendte tilbage til Chelsea forud for denne sæson. De seneste to sæsoner har han tilbragt på et lejemål i bundesligaklubben Borussia Mönchengladbach, hvor han var fast mand i startopstillingen.

/ritzau/

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Husker du ham? Nu forklarer...
bt.dk
X Factor har allerede skabt årets...
bt.dk
Se BTs karakterer: Horsens snydt for...
bt.dk
Åbent brev: Landstræner var fuld...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx