Af Ritzau - 14/03-17 17:45

Leicester vil udnytte momentum mod SevillaLeicester vil udnytte momentum mod Sevilla

Leicester har vundet to kampe på stribe, siden Craig Shakespeare overtog det kriseramte engelske mesterhold.

storybild

Kasper Schmeichel og Leicester kommer på en svær opgave mod Sevilla i Champions League. (Billede: Reuters/Stefan Wermuth)

To sejre i to ligakampe. Det er det foreløbige facit for Leicester, efter at klubben 23. februar sendte chokbølger gennem fodboldverdenen ved at fyre manager Claudio Ranieri.

Tirsdag aften har de regerende engelske mestre ubetinget brug for endnu en sejr, når Leicester på hjemmebane skal forsøge at vende 1-2 mod Sevilla til samlet sejr i Champions Leagues ottendedelsfinaler.

Nemt bliver det dog ikke for Kasper Schmeichels klub, for Leicester var i perioder udspillet i den første kamp i Spanien.

- Vi ved, at det bliver hårdt, siger Leicesters midtbanespiller Danny Drinkwater til klubbens Twitter-profil.

- Vi skal fokusere på os selv og gøre, hvad der er nødvendigt, for at vi kan gå videre.

- Det er en stor kamp for klubben. Det er fantastisk for mig, når vi hører Champions League-hymnen. Det løber en ned ad ryggen, siger han.

Leicester har belønnet Claudio Ranieris midlertidige afløser, Craig Shakespeare, for de to 3-1-sejre hjemme over Liverpool og Hull.

Den 53-årige englænder er blevet udstyret med en kontrakt som manager for resten af denne sæson.

- Jeg glæder mig til kampen, spillerne glæder sig. Det er en stor mulighed for os, og vi vil yde det bedste, vi kan, siger han.

Shakespeare har først og fremmest fokus på at holde Leicester fri af nedrykning i ligaen. Men succes i Europa lokker også.

- Vi skal have nogle sejre, så vi kan komme op i tabellen. Vi vil vinde i Champions League, det handler hele tiden om resultater, siger manageren.

Leicester kan også håbe på, at Sevilla efter en forrygende sæson i Primera Division er ved at tabe pusten en smule.

Klubben har længe udfordret Real Madrid og FC Barcelona i toppen, men efter uafgjorte kampe mod først Alaves og senest Leganes er Sevilla blevet distanceret.

- Hvis vi spiller sådan her, får vi svært ved at komme videre til kvartfinalerne. Vi skal forbedre os, for vi har mistet momentum, siger Sevilla-træner Jorge Sampaoli ifølge uefa.com.

Sevillas krise er dog ikke værre, end at klubben er ubesejret i otte kampe på stribe.

- Den næste kamp er meget vigtig. Det er vores ansvar at løfte vores spil og få os ud af denne situation, siger Sevilla-angriberen Stevan Jovetic.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Stor guide: Sådan kan du lindre dine...
bt.dk
Danske Spil: Her kommer årets første...
bt.dk
Zuckerberg indrømmer: Vi har 'begået...
bt.dk
Milliardæren og Mærsk er væk: Liberal...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx