Af Ritzau - 28/07-16 17:18; Opdateret: 28/07-16 17:33

FCN-keeper skifter til ÆresdivisionenFCN-keeper skifter til Æresdivisionen

Målmanden David Jensen skifter fra FC Nordsjælland til FC Utrecht i den bedste hollandske række.

storybild

David Jensen skifter fra FC Nordsjælland til FC Utrecht i Holland. (Billede: Scanpix/Liselotte Sabroe)

FC Nordsjælland vinker farvel til målmanden David Jensen, der skifter til FC Utrecht, der blev nummer fem i Æresdivisionen i den forgangne sæson.

Hos FC Nordsjælland er man både glad og stolt over at sende endnu en spiller videre fra den danske liga efter salget af David Jensen.

- Vi har aldrig lagt skjul på, at en del af vores idégrundlag går på at give vores spillere muligheden for at tage skridtet videre i karrieren.

- David har været en loyal FCN-spiller i mange år, og tiden er nu kommet til, at han tager det næste skridt, lyder det blandt andet fra klubbens sportschef, Carsten V. Jensen, på FC Nordsjællands hjemmeside.

David Jensen er 24 år og har spillet 84 kampe for FC Nordsjælland, hvor han har været en del af superligatruppen siden 2010.

Den danske målmand har underskrevet en treårig kontrakt med option på yderligere et år, meddeler FC Utrecht på sin hjemmeside.

- Det er vigtigt, at FC Utrecht har to målmænd med klasse til Æresdivisionen. Med Jensen får vi en i huset med international erfaring, som kan starte med det samme, hvis det er nødvendigt.

- Med denne forstærkning er vi godt besat på målmandsposten på kort og på lang sigt, siger klubbens tekniske manager, Erik ten Hag.

FC Nordsjælland ligger på sjettepladsen i Alka Superligaen med tre point for to kampe.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx