Af - 18/01-15 15:05

Læs med her og tjen penge på tennisLæs med her og tjen penge på tennis

Under Australian Open vil tennis-eksperten Per Colstrup Vinkel give daglige spilletips på tennis-kampene i Australien. Første tre varme tips kommer her.

storybild

(Billede: Polfoto)

Den anderledes:
Alejandro Gonzalez tager sæt fra Fabio Fognini.

Det italienske boldtalent kan mere med ketsjeren end de fleste. Det er desværre bare alt for sjældent, at Fognini sætter det kynisk sammen til mange sejre på stribe, særligt når der ikke er grus under fødderne. Det til trods er Fognini storfavorit mod slideren fra Colombia, Alejandro Gonzalez. Jeg tror på italiensk sejr, men tvivler på den kommer over 3-0 i sæt, derfor er et sæthandicap på 2,5 til Gonzalez rigtig godt givet ud.

Den sikre:
Simona Halep slår Karin Knapp

Den rumænske stjerne startede sæsonen stærkt med turneringssejr i Kina. Der er ingen tvivl om, at Halep kommer til at spille med om de store trofæer i denne sæson, præcis som hun gjorde sidste år med højdepunktet i Paris, hvor hun nåede finalen ved French Open. Mod Knapp kommer hun ikke i problemer, dertil er italieneren, der har grus som favoritunderlag, for stillestående og uden våben. Er du utilfreds med oddset kan du få lidt ekstra ved at tage 2-0 i sæt, den burde også være sikker.

Bomben:
Luke Saville slår Tim Smyczek

To i Grand Slam-sammenhæng forholdsvis urutinerede spillere står overfor hinanden i første runde af herresingle. Saville er på hjemmebane og har fået Wild Card, mens Smyczek har måtte slide sig gennem kvalifikationen. I Australien har hjemmebanen bare en ganske særlig betydning, det giver altid de lokale 10 procent ekstra. Derfor tror jeg på Saville, der får chancen som dagens bombe.

LÆS OGSÅ: Wozniacki fjerner tvivl om skade: Jeg er helt klar

LÆS OGSÅ: Skadet Wozniacki: - Det blev værre og værre

LÆS OGSÅ: Æv! Skadet Wozniacki sendt ud

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx