14/09-17 23:06

Rosenborg får spanske klø i Europa LeagueRosenborg får spanske klø i Europa League

Real Sociedad var for stor en mundfuld for Rosenborg, da den baskiske klub hjemme vandt 4-0 i Europa League.

storybild

Nicklas Bendtner og Rosenborg kunne intet stille op mod Real Sociedad, da gruppespillet i Europa League blev indledt. Reuters/Vincent West

San Sebastian. Rosenborg kom i spanske menneskehænder, da den norske klub torsdag indledte gruppespillet i Europa League.

Her fik Nicklas Bendtner og co. erfaret på egen krop, hvor hurtigt det kan gå mod et spansk mandskab.

Real Sociedad vandt opgøret i gruppe L med 4-0, mens Zenit St. Petersborg slog Vardar 5-0 i gruppens andet opgør.

Anfører Mike Jensen og Bendtner var med fra start, mens Jacob Rasmussen sad på bænken i hele opgøret.

Rosenborg fik en mareridtsagtig indledning, da Real Sociedad inden for et minut bragte sig foran både 1-0 og 2-0.

Der var spillet ni minutter, da Asier Illarramendi trykkede af fra distancen.

Rosenborg-keeper André Hansen kunne kun halvklare forsøget, og bolden sprang ud til forsvarsspilleren Diego Llorente, der nemt scorede til 1-0.

Et enkelt minut var der så spillet, inden det gik galt igen. Xabi Prieto sendte et godt indlæg ind i gæsternes felt, hvor Rosenborgs forsvar intet kunne stille op, da David Zurutuza steg til vejrs og headede Real Sociedad på 2-0.

Så fik Nicklas Bendtner, Mike Jensen og resten af Rosenborg-holdet lov at sunde sig, inden det gik for hurtigt igen efter 41 minutter.

Rosenborg blev udspillet med en hurtig stikning i dybden, og bolden blev sendt ind i feltet, hvor nordmændenes Jørgen Skjelvik uheldigt scorede i eget net.

Willian Jose var tæt på at øge til 4-0 efter 53 minutter, men den brasilianske forward lykkedes ikke med sin afslutning.

Rosenborg havde svært ved at skabe noget. Tempoet var for højt, og Rosenborg brugte mange kræfter på at jagte bolden, og når holdet endelig havde den, blev den ofte hurtigt tabt igen.

Et kvarter før tid var Llorente igen på færde. Den store forsvarsspiller satte sig igennem efter et hjørnespark og headede Real Sociedad på 4-0.

Den tidligere AGF-spiller Jens Jønsson fik den sidste halve time på banen for tyrkiske Konyaspor, som ude tabte 0-1 til franske Olympique Marseille.

Brian Hamalainen var med hos belgiske Zulte Waregem, som hjemme fik en ordentlig afklapsning af franske Nice, der vandt 5-1. Her scorede Mario Balotelli en enkelt gang for Nice.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Efter stort FCK-chok: Her er...
bt.dk
Kvinde voldtaget til karneval
bt.dk
Mand druknede under badetur - ven...
bt.dk
Dømt igen: Her er sandheden om Heidis...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx