04/08-17 22:32

Silkeborg forventer rolig afslutning på transfervindueSilkeborg forventer rolig afslutning på transfervindue

Silkeborgs træner forventer ikke stor udskiftning i den aktuelle spillertrup trods en svingende sæsonstart.

storybild

Horsens. Silkeborg tabte fredag aften 0-1 på udebane til AC Horsens i Alka Superligaen. Efter fire kampe står holdet dermed med en enkelt sejr og tre nederlag.

Den manglende pointhøst i sæsonens indledning får dog ikke træner Peter Sørensen til at hive checkhæftet frem og handle nye spillere ind.

- Vi har i princippet brugt vores penge, så resultaterne i de næste kampe kommer ikke til at afgøre, om vi skal handle eller ej, siger Peter Sørensen.

Han påpeger i stedet, at truppen er stærk, men har været plaget af skader i optakten til den nye sæson og dermed endnu ikke har ramt topniveauet.

- Jeg synes, vi har et godt hold. Mange af vores spillere vil blive bedre, fordi de er på vej tilbage fra skader, siger Peter Sørensen.

- Jeg er fortrøstningsfuld, for vi bliver stærkere. Men tiden går, og pointene bliver fordelt nu, hvor vi ikke er stærke nok.

Heller ikke i forhold til salg af spillere, lader der til at være gang i svingdøren i Silkeborg.

En af de profiler, der har været rygtet væk, er Robert Skov. Den 21-årige spiller spekulerer dog ikke på fremtiden. Han påpeger, at det udelukkende handler om at vinde kampe og udvikle sig i Silkeborg.

- Man må aldrig sige aldrig, men som det ser ud lige nu, så spiller jeg også i Silkeborg, når dette transfervindue er lukket, siger Robert Skov.

Silkeborg skal forsøge at rejse sig, når holdet næste weekend tager imod oprykkerne fra Helsingør på Hjemmebane.

/ritzau/

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Praktikant med kritisk vidneudsagn...
bt.dk
Her er Medinas første ord efter...
bt.dk
Landsholdsspiller vil ikke stoppe med...
bt.dk
Trumps angreb på Kina ryster...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx