Af - 02/10-14 11:43

FCK om Torino-kamp: Vi er ikke ligefrem favoritterFCK om Torino-kamp: Vi er ikke ligefrem favoritter

FCK-spillerne mener selv, at chancerne mod Torino er små i aftenens opgør i Europa Leauge.

storybild

Det er en svær opgave københavnerklubben i aften skal forsøge at løse, når de skal slå italienske Torino på udebane. (Billede: Polfoto)

De har spillet uafgjort mod Inter, og har endnu ikke lukket mål ind i hverken kvalifikationskampene eller gruppespillet i Europa League.

Torino er ifølge bookmakerne storfavoritter i Europa League-opgøret mod FC København i aften. Og den påstand er FCK’s spillerne ikke uenige i.

FCK’s Mikael Antonsson er netop kommet til København fra italienske Bologna, og har flere gange stået overfor Torino i Serie A. Han er ikke i tvivl om, at de italienske tyre bliver svære at tæmme.

- Flere af Italiens landsholdsspillere, spiller i Torino, og det siger noget om niveauet. Deres spillestil minder meget om Juventus’ med tre forsvarsspillere og en kæmpe fem-mands stor midtbane, der presser fremad. Så det bliver en svær opgave for os, siger han til metroxpress.

FCK-spillerne: Poulsens hjemkomst på højde med Aggers
FCK-spillerne: Poulsens hjemkomst på højde med Aggers


Det er især Torinos to nyindkøbte angribere fra Juventus, der gør FCK-spillerne nervøse.

- Deres angriber, Fabio Quagliarella er en af de væsentligste grunde til, at vi ikke kommer derned som favoritter. Men vi må vi bare forsøge at stå kompakt, og ikke give for mange chancer væk, siger FCK’s egen angrebsspiller, Andreas Cornelius.

FCK-bombe: Henter Christian Poulsen hjem
FCK-bombe: Henter Christian Poulsen hjem


Men selvom Torino indtil videre er ubesejret i Europa League, har de stadig kun kæmpet sig op på en 12. plads i den hjemlige liga. Og det er positivt, mener løvernes anfører.

- Torino er trods alt ikke det hold, der blinker allerlysest, når vi tænker på Italien. Så det kunne have været meget værre, siger Thomas Delenay.​

Fodboldfan hængt ud: Jeg hånede ikke pantsamleren
Fodboldfan hængt ud: Jeg hånede ikke pantsamleren

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mange har misforstået hot tendens:...
bt.dk
Se billedet: Prins Nikolai er på...
bt.dk
Gymnasieelever raser over rektor:...
bt.dk
Støjberg-opgør i Venstre: Det havde...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx